За никой не е изненада, че футболът е един от

...
За никой не е изненада, че футболът е един от
Коментари Харесай

Когато риташ с приятели в неделя

 Минути за смях с смешки сред футболисти по време на подготовка (видео)
За никой не е изненада, че футболът е един от обичаните спортове за упражняване в почивните дни. Особено когато се събираме с най-близките си другари и поемаме към кварталните стадиони.

За мнозина влизането в " балона " е все едно да стъпиш на " Камп Ноу ", " Олд Трафорд ", " Уембли " и още доста други именити игрища.

Е, публиката е доста по-малко, само че въпреки всичко. Всички имат вяра, че в тази неделна вечер те ще се раздадат като за последно, по този начин, както футболните суперзвезди вършат в огромните мачове. Загряват се, разтягат се, пускат си къси и дълги пасове.

Със стартирането на двустранната игра обаче нещата радикално се трансформират. Още в първите минути се разменят по няколко гола, които са разследване на нереални карамболи на метър от противниковите порти.

Около десетата минута тялото стартира да те поучава, че не би трябвало да пиеш бира и да задоволяваш тютюневия си апетит броени минути преди мача - кашлица, натежал торс и подкосени крайници.



Идва средата на срещата, ти си отбелязал втория си гол и към този момент усещаш по какъв начин навлизаш в мечтаната форма, нищо, че не си ритал от 3 месеца. Попаденията ти дават крила и започваш да тичаш двойно повече, с цел да помагаш на вратаря, защото той още веднъж е останал самичък във вашата половина и няма по какъв начин да спре поредната офанзива от засада (ех, в случай че имаше и съдии...).

Около 60-ата минута отговорникът за игрищата ви приключва срещата. Времето изтече. Кога мина? Секунди след края на мача краката ти дават отговор на въпроса, сигнализирайки за остарели болежки. Всички са изтощени, само че щастливи, че за поредна неделя са се пораздвижили. Ти си горделив от себе си, че си отбелязал хеттрик, нищо, че имаш пропуснати десетина чисти положения. 



Идва ред на студените питиета в близкото заведение до игрището. Правят се обстойни разбори на срещата, разясняват се противоречивите обстановки, а резултатът, той е явен - 17:15 в интерес на противниковия тим. Това единствено може да те окуражи за идната неделя, тъй като знаеш, че можеш повече от това, което сподели през днешния ден. 

Всичко завършва с заплащането на сметката. Ти си потен, изтощен и с болки в краката. Има ли по-хубаво чувство от това?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР