За никой друг не са давани толкова пари, колкото за

...
За никой друг не са давани толкова пари, колкото за
Коментари Харесай

Борисов за военните летци: И мен ме е страх да летя в такова време, но летя, когато имам задачи

За никой различен не са давани толкоз пари, що се касае за българските военни летци, уповавам се някой да не ги подръчква. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява пред публицисти вчерашния отвод на водачите на авиобаза " Граф Игнатиево " да летят. 

Летателният състав през вчерашния ден всеобщо е докладвал, че се усеща психически неприспособим за полети. Зам.-министърът на защитата ген. Атанас Запрянов разгласи, че това е обвързвано с " незадоволителна натренираност заради налетени незадоволително часове ". 

Военният министър Красимир Каракачанов отхвърли да става дума за протест и увери, че държавното управление прави всичко допустимо, с цел да обезпечи по-добри условия за военнослужещите.

Днес тематиката разяснява и министър председателят Борисов, който разгласи, че в последните години за българските военни летци са дадени " стотици милиони, над милиард ". 

" За никой различен не са давани толкоз. Осигурени са им най-скъпите и съвременни самолети вид „ Спартан “. Най-скъпите създадени само за България „ Пантери “, най-скъпите и съвременни хеликоптери „ Кугър “, и на тях летят българските летци ", уточни Борисов, представен от " Фокус ". 

" Моето почитание към неразположението им. Да, времето е неприятно. И мен ме е боязън да хвърча в такова време, само че
хвърча, когато имам задания. Говорих с министър Красимир Каракачанов, който ми сподели, че след срещата им с тях
нещата са решени ", добави министър председателят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР