За никого не е тайна, че спедицията и логистиката на

...
За никого не е тайна, че спедицията и логистиката на
Коментари Харесай

Интелигентният бизнес избира групажи, за да оптимизира разходите си


За никого не е загадка, че спедицията и логистиката на групажи са жизненоважни фактори за триумфа на всеки бизнес, който желае да има добра и постоянна дистрибуция на стоката си. В същото време всеки бизнес се стреми към оптимизация на разноските. В такива случаи, когато не разполагате със личен превоз и логистичен център, по този начин наречените групажи ви дават опцията да намерите преференциално решение за вашите логистични задания. Във Фламинго Шипинг работим по превозването на артикули от 1996-а година. Растем неуморно и в това време следено. Винаги следваме нарасналото търсене на нашите услуги. С годините натрупахме доста опит с групажи и последователно покрихме всички типове превоз – воден, въздушен и по суша.

Фактът, че организираме групажи и всевъзможен различен тип превоз от толкоз доста време, значи, че на нас може да ни се има доверие. Ние сме желан и приближен сътрудник на редица пристанища и компании, които оперират в целия свят. Поддържаме дейни контакти с държавни институции освен в България, а и в цяла Европа. Когато споделяме, че предоставяме цялостно и сложно обслужване, това значи, че сме осведомени с всички аспекти на транспортната активност като цяло и организирането на групажи в частност. Митническо дело, контакт с държавни институции и протокол за превозване на извънгабаритни товар, обезпечаване и тн.

Разполагаме с висококвалифицирани и мощно стимулирани експерти в региона на логистиката и спедицията. Те са гръбнакът на нашата компания при менажирането на групажи . Те са в основата на богатото портфолио, което покрива всички типове превоз. Преведено на езика на вашия бизнес, това значи, че вашата стока може да бъде превозена до всяка една точка на света.

Комбинирането на всички типове превоз отваря неподозирани благоприятни условия пред вашите групажи . Малко компании в България могат да ви предложат такава икономичност и еластичност на услугите както Фламинго Шипинг.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР