За никого не е тайна, че напрегнатото ежедневие е враг

...
За никого не е тайна, че напрегнатото ежедневие е враг
Коментари Харесай

Да бъдем в главната роля всеки ден

За никого не е загадка, че напрегнатото всекидневие е зложелател за косата на всяка жена, а да съумяваме да сме постоянно в своята основна роля, до момента в който препускаме от една задача към друга, това е същинско предизвикателство.

Обърнахме се към топ коафьора Георги Петков за няколко потребни съвета за ежедневни прически, за тези моменти, когато времето не ни стига, изтощени сме или просто желаеме лесна и ефектна прическа.

За начало би трябвало да открием онази приятна визия, която да се трансформира в наш автограф, изключително за “любимите ни ” незабавни случаи. Но по какъв начин сами да реализираме професионални резултати с косата си, от които да сме удовлетворени? Сдобихме се с “тайното оръжие ” на Георги Петков – най-ефективната и компактна въртяща се четка с парещ въздух на Rowenta –  Brush Activ‘ Nano Smart .

“Rowenta Brush Activ’ Nano Smart е най-ефективната при сушене и компактна въртяща се четка с парещ въздух на марката. С нея може да оформите косата си още до момента в който я сушите ” , показа топ коафьорът. Оптимизираната система има две степени на температура, с цел да отговори на спецификите на другите видове коса и хладка бликам за трайно фиксиране на прическата. Двете направления на автоматизирано въртене на четката пресъздават професионалните фризьорски придвижвания при работа с кръгла четка и сешоар. С въртенето във вътрешността може да се реализира БОБ резултат, а с въртенето на открито – настояща сантиментална визия от шестдесетте години на предишния век. Rowenta Brush Activ’ Nano Smart е в комплект с две четки с керамично покритие с диаметър 30 мм и 50 мм, които разрешават както оформянето на бретони, по-къси коси, по този начин и постигането на повече размер и красиви естествени талази на по-дълги коси. В допълнение, йонният генератор отстрани наелектризирането на косата и й придава повече искра. Размерът на Rowenta Brush Activ’ я вършат комфортна и при пътешестване, защото може да се събере даже в дамска чанта.

 rowenta-new-final-2

Георги Петков ни поучава – „ Когато оформяте косата си с четката, не започвайте с изцяло мокра коса – тя би трябвало да се подсуши леко с забрадка. Преди приложимост е хубаво да употребявате стилизиращи артикули като кристали или флуид, с цел да не се заплита косата и да бъде тя по-гладка и лъскава. ”

Представяме ви две хрумвания за ежедневни прически, които елементарно да постигнете в домашни условия и да извършите усещане със жанр и креативност, с помощта на Rowenta Brush Activ’ Nano Smart:

Права коса с леко извити краища 

Влажната коса се разделя на три елементи, в случай че е по-дълга и гъста – може и на 5 елементи преди да започнете да я сушите и оформяте с  голямата глава на въртящата се четка Rowenta Brush Activ’ Nano Smart.   3

Започнете сушенето  от най-долните пластове,  кичур по кичур.   4

Всеки обособен кичур разрешете леко и навийте във вътрешността към четката от края до корена благодарение на въртящата се функционалност (ляво/дясно) на уреда. Задръжте го към 40 секунди до цялостното му изсушаване и го пуснете.   21  22

Продължете със сушенето и оформянето на идващия кичур до цялостното изсушаване и оформяне на косата.    1

Стилнa полуприбрана коса

След като сте изсушили косата и оформили леко извити краища във вътрешността с Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, разделяте косата на междинен път.  (вижте стъпки 1,2 и 3 по-горе)

Отделете  кичур коса от едната страна на слепоочието, като оставите тъничък кичур коса да пада свободно към лицето.

 33

Леко увийте по-плътния кичур и го прихванете  с фиба откъм гърба.

 34

Повторете стъпките и от другата страна.

 38

Оформете бретона.

 35

 2

Вижте повече във видеото: 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР