За никого не е тайна, че мъжете първо обръщат внимание

...
За никого не е тайна, че мъжете първо обръщат внимание
Коментари Харесай

Десет неща, които мъжете забелязват на първа среща

За никого не е загадка, че мъжете първо обръщат внимание на външността на дамата . Чак по-късно търсят нужните качества за една сериозна връзка. Но представителите на мощния пол виждат напълно дребни неща от външния тип, освен това съвсем на секундата. Ето 10 неща, които мъжете виждат на първа среща:

1. Усмивката

Искрената усмивка прави положително усещане на първа среща. По усмивката мъжете могат да схванат доста за характера на една дама. Тя дава най-силен сигнал за отношението ви към индивида насреща.

2. Косата

Мъжете възприемат дългата коса като секси и симптом на същинска женственост. Поддържайте косата си здрава и чиста, тъй като тя в действителност прави доста мощно усещане на мъжете.
 среща ThinkStock/Getty Images
3. Очите

Очите са прозорец към душата и е реалност, че множеството мъже подсъзнателно мислят, че очите могат да им оказват помощ да опознаят своята годеница.-->

4. Гласът

Мъжете обръщат внимание освен на гласа ви, само че и на интонацията, с която ги поздравявате. Гласът е значима част от личността ви.
 обич ThinkStock/Getty Images
5. Деколтето

Няма мъж, който да не обърне внимание на деколтето ви. По това до каква степен една жена е склонна да демонстрира плът,  мъжете схващат какъв брой е разкрепостена.
 среща ThinkStock/Getty Images
6. Гримът

Колкото по-малко грим сте поставили за първата среща, толкоз по-приятно ще изненадате мъжа до себе си, само че пък това не значи изцяло да  го пренебрегнете. Постарайте се да наблегнете чертите си със серпантина и хубаво червило.

7. Маникюрът

Може и да не ви се има вяра, само че мъжете обръщат внимание на положението на ръцете ви, когато сте на първа среща. Изпочупените нокти и изтърканият лак не са по никакъв начин привлекателни, а и са забележим сигнал за това, че не държите на външния си тип.

8. Дрехите

Те не са най-важни, само че несъмнено имат значение. Те приказват доста за усета и усещането ви за света. Дрехите ви би трябвало да предават посланието, което желаете мъжът да получи.

9. Обувките

Обувките също не остават незабелязани. В един миг погледът на мъжа стига и до стъпалата. Винаги носете чисти обувки, които дават отговор на стила и облеклото ви. 

10. Самочувствието

Мъжете в действителност са луди по дамите, които знаят цената си. Покажете какъв брой сте уверени в себе си и няма да останете незабелязана.
 обич ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР