За никого не е тайна, че Филип Киркоров живее на

...
За никого не е тайна, че Филип Киркоров живее на
Коментари Харесай

Нарекоха Филип Киркоров ромски барон заради златния лукс в къщата му (Нападнаха го, че се шири в кич и се облича като палячо – Снимки)

За никого не е загадка, че Филип Киркоров живее на необятно. Той се шири в първокласно имение на брега на Москва река. Там постоянно събира посетители по празниците. А  къщата му изумява с благосъстояние и разкош. 

Но откакто се опозори на по този начин нареченото „ голо празненство ” на Настя Ивлева и се трансформира в личност нон грата по всички тв канали  незабавно го заляха с рецензия от всички страни.И освен къщата му, а метода на обличане и метода му на живот.

Обществото внезапно се настрои срещу Киркоров и се възмути от имението, в което се шири артиста. А там с изключение на богата сбирка от творби изкуството е цялостно и с куп икони и то в златни рамки. До скоро всички се възхищаваха на интериора на къщата. Но в този момент съпоставиха усета ми с този на ромски барон.

Най-критичен се оказа фронменът на групата „ Форум ” Сергей Пригожин. Който остро оплю  сътрудника си: „ Тук  виждам циничност във всичко. От костюмите, през украсата на къщата  се стига до театралното държание. В къщата на Киркоров е прекомерно с блясъка на златото и камъните. Цигания е когато има от всичко и по доста, то не бе златен искра и блестящи камъни! ”

Източник: 7days.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР