За никого не е тайна, че Джулиана Гани е суетна

...
За никого не е тайна, че Джулиана Гани е суетна
Коментари Харесай

Джулиана Гани със страшни снимки след поредната си операция

За никого не е загадка, че Джулиана Гани е суетна жена. Тя не търпи недостатъци по себе си и прибягва до скалпела всякога, когато усети, че нещо я кара да се усеща дискомфортно. Наш кореспондент научи, че преди броени дни още веднъж се е подложила на пластична интервенция.

Красивата пловдивчанка е коригирала носа си, откакто не е била удовлетворена от интервенцията преди години. Сега легнала на операционната маса на частна софийска болница при гръцкия лекар Георгиос Сарпецас. Той направил на Джулка ринопластика - промяна и реорганизация на формата на носа.

Сега Джулиана си почива у дома и не се демонстрира измежду хора, защото носът й е издут и облепен с марли. По наши сведения тампоните са свалени и тя диша умерено. Нужни са към десетина дни още до цялостното й въстановяване. Джулка пък няма самообладание да снима първата си фотосесия в променения нос. Този път се надява да е удовлетворена от крайния резултат и да не й се постанова да го преправят отново.

Заради интервенцията пък отсрочи бракоразводното дело с някогашния си брачен партньор Станимир. В деня на интервенцията тя трябваше да се яви в Районния съд в Пловдив, с цел да получи анулиране на брака си с фитнес инструктора Станимир Ташев, само че делото беше отсрочено за 15 април, защото това е първото съвещание и тя като ищца би трябвало да участва персонално, с цел да го завършват.

От страна на ответника Станимир Ташев не е имало никого  в съда през вчерашния ден – нито той, нито негов юрист. От 8 месеца не подписва бракоразводно дело и отхвърля да върне свободата на миската. Тя даже не предявявала искания върху общата им кола, която сама изплащала. Съдия Костадинова очакваше в зала 8 на втория етаж носителката на купата " Мис Силикон “, само че юриста й научи, че има уважителна причина за неявяване. А тя е, че имала непокътнат час за интервенция по същото време, която е нарочена много време преди съдът да разгласи дата за старта на процеса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР