За никого не е изненада, че щандовете на премиум марките

...
За никого не е изненада, че щандовете на премиум марките
Коментари Харесай

Множество новости от всички класове на Автосалон София 2019

За никого не е изненада, че щандовете на премиум марките се радват на максимален интерес от страна на публиката на Автосалон София 2019. Което е и напълно целесъобразно, защото всеки от показаните на ревюто елитни марки може да се похвали с впечатляваща експозиция от модели. На идващите редове ще ви разкажем напълно в резюме за най-съществените новости от Audi, Mercedes, Lexus в границите на Sofia Motor Show 2019.

На изложбената повърхност на Audi огромната премиера е тази на новото издание на модела A6 Allroad Quattro, който със своя повишен клиренс, пневматично окачване и система за двойно предаване съчетава комфорта, пътното държание и елегантността на комби с функционалността на SUV. Появил се на пазара за първи път през 1999 година, през 2019 година Audi A6 Allroad Quattro към този момент е в своята четвърта генерация и чества 20-годишен празник. Не по-малко забавни експонати на щанда на марката с четирите пръстена на емблемата са динамичните дизелови TDI модели SQ5, SQ7 и SQ8, показани за първи път пред родната аудитория, расовият състезател RS 5 Coupe и, несъмнено, първия напълно електромобил на компанията – Е-Тron.
 Автомобилен салон София 2019 @@@

Mercedes от своя страна също може да се похвали с премиера от голямо значение за марката – един от най-луксозните всъдеходи в актуалното автомобилостроене – GLS. Моделът предлага най-хубавото от марката във връзка с технологиите и според от желанието на клиента може да бъде поръчан в осъществявания с шест или седем места в интериора. Голям интерес провокират също по този начин фейслифта на GLC и новите генерации на GLE и CLA. Несъмнено една от звездите на щанда на Mercedes e G63 AMG, който, както с визията си, по този начин и с техниката се подрежда измежду най-впечатляващите свръхмощни всъдеходи в света.

Японската марка Lexus съумя да докара за софийското ревю фейслифта на своя огромен SUV модел RX напълно скоро след формалния му дебют. Важни за пазарното показване на марката у нас са и новите модели ES 300h и UХ 250h. Седмото потомство на седана от D-сегмента ES от своя страна е първото издание на модела, показано на пазарите в Европейския съюз и България.

Както може да се чака, при производителите на по-масови коли също има цяла армада от новости, като тук в резюме ще ви срещнем с тези от марките Volkswagen, Toyota, Hyundai, Mitsubishi, Suzuki и Jeep.

Основен акцент на щанда на Volkswagen e фейслифт версията на един от най-продаваните модели от междинен клас в Европа – Passat, който е показан като седан и комби Variant. Наред с осъвременената си техника, автомобилът може да се похвали и с още по-рафиниран дизайн. Друг забавен експонат е модификацията V8 TDI на Touareg, който със своите 421 конски сили и 900 Нм има под предния си похлупак един от най-внушителните дизелови мотори на пазара. На другия завършек на спектъра по мощ, само че пък отличаващи се с изключителна успеваемост осъществяванията TGI със задвижване на метан на основата на Golf Variant и Caddy.
 Автомобилен салон София 2019 @@@

Toyota залага на новото потомство на своя бестселър Corolla, който е показан и в трите си каросерийни осъществявания – хечбек, седан и комби. В ново издание са и моделите RAV4 и Camry – последният се завръща на европейския пазар след дълго неявяване и впечатлява с съвременна хибридна задвижваща технология, изтънчен дизайн и впечатляващо съответствие цена-качество. Нова е и версията Plug-in хибрид на Prius.
 Автомобилен салон София 2019 @@@

Hyundai може да се похвали с премиерната за България актуализирана версия на Ioniq. Моделът може да бъде поръчан в напълно електрическа версия, самозаряден хибрид и Plug-in хибрид. Нова е и модификацията Hybrid на компактния SUV модел Kona.

Mitsubishi демонстрира на софийското ревю фейслифта на своя стилен SUV – ASX, който е третият най-продаван модел на марката. Изненадите обаче не свършват дотук – в тест драйв зоната може да бъде открита (отново премиерно за България) новата генерация на пикапа L200.
 Автомобилен салон София 2019 @@@

Основната тежест при Suzuki тази година се пада върху последователното въвеждане на технология от вида мек хибрид в цялата европейска гама на марката. Хибридната технология на Suzuki комбинира интегриран стартер-генератор и литиево-йонна батерия. Показаните на щанда Swift и Ignis към този момент са оборудвани с леката и компактна хибридна система.

Eдно от огромните имена в света на всъдеходите – американската компания Jeep, сподели за пръв път пред българска аудитория актуализирания модел от междинен клас Cherokee.

И още нещо забавно и цветно във входната част на Интер Експо Център – това е щандът на колегата на софийския автосалон – компания Лазурит 94. Това е българският сътрудник на химическия колос BASF-Glasurit, който към този момент четвърт век придвижва в нашите сервизи цветове и новаторски технологии за авторепаратура. Днес признакът на автобоите – Папагалът – е добре прочут на всички в сектора с първокласното си качество. Към цветовите решения от Лазурит 94 прибавят съоръжение и технологии, оферират интегрирани услуги за автосервизи, усъвършенстват успеваемостта и процесите, внедрявайки цялостни решения за тях, организират профилирани образования и оферират консултантски услуги за всички участници в авторепаратурния развой – автобояджии и автокаросерийни експерти, мениджъри или притежатели на автосервизи и други

Днес, 25 години след основаването си, Лазурит 94 към този момент разполага с най-модерен, лицензиран от BASF, интернационален подготвителен център, с помощта на който експерти от цяла Югоизточна Европа усъвършенстват и усъвършенстват работата си.

Специално за посетителите на Автомобилен салон София тази година има и изненада – Satajet X 5500 Hippie – бутиков дизайн на последния автобояджийски револвер. Супер новаторската технология този път е облечена с грабващ окото дизайн, който има и колекционерска стойност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР