За незабавно разследване на СЗО за COVID-ваксините настоя отново лидерът

...
За незабавно разследване на СЗО за COVID-ваксините настоя отново лидерът
Коментари Харесай

Европейската прокуратура за се заеме с одобрените от ЕМА ваксини, настоява Румен Петков

За неотложно следствие на СЗО за COVID-ваксините настоя още веднъж водачът на АБВ и акцентира нуждата Европейската прокуратура да прегледа цялата процедура на одобрение на имунизациите за територията на Европейски Съюз от съответната здравна организация.

" Няма друго съображение тези ваксини да бъдат утвърдени, с изключение на корупцията на най-високо равнище на всички тези институции – Европейска комисия, Европейската организация, която утвърди имунизациите и се оказа, че тези ваксини са цялостен неуспех от позиция на информацията, която дават напълно правилно към своите жители Съединени американски щати, Израел и Малта ", съобщи Петков, разяснявайки не дребния дял на разболелите се имунизирани хора в тези страни. Очевидно е, продължи той - че Европейска комисия бяга от тази информация и виновността е персонално на госпожа фон дер Лайен.
 „ Фон дер Лайен и Co “ да върне рушветите и да спре с насилието за имунизиране, упорства Румен Петков „ Фон дер Лайен и Co “ да върне рушветите и да спре с насилието за имунизиране, упорства Румен Петков
" Огромните рушвети да бъдат употребявани PCR-тестовете и имунизациите Фон дер Лайен и компания да ги върне и да спре с насилието за ваксинир...

Основната теза, която се внушаваше беше, че имунизираните са застраховани, че няма да бъдат приносители и единствено до няколко месеца тази теза се срина, акцентира той. 

" Все отново някой би трябвало да излезе и да каже какви са милиардите, които завоюваха тези компании, които до преди COVID-пандемията не са произвеждали и аспирин ", добави Румен Петков.

Лидерът на АБВ изрази безпокойствие, че в България и сякаш в Европейски Съюз, не се води статистика за броя имунизирани, които заболяват, биват приети в болница с Коронавирус, както и че няма статистика на смъртните случаи на имунизирани с Коронавирус и разяснява, че това са закононарушения към правото на хората да бъдат осведомени. " Нас ни принуждават да се имунизираме, без да ни осведомят какъв брой имунизирани са болни от Коронавирус и са умряли, както и какъв брой от имунизираните са зобели и по-тежко и приети в болница ", посочи той.

Продължава отхвърли на страната и Европейски Съюз от тестване за антитела, уточни още той. По думите му, това може да бъде обяснено само със устрема да бъдат продадени PCR тестванията, антигенните проби и да бъдат пласирани имунизациите. Иначе, означи той - един разбор на положението на обществото от позиция на съществуването на антитела, т.е. жители, които са се сблъскали с вируса, би сложил метода – научния, медицинския, държавническия на напълно други основи.

Ваксинираните се заразяват, разболяват и също така могат да заразяват други хора, акцентира доцент и уточни, че в Съединени американски щати и в Израел към 70% от инфектираните през тази седмица са имунизирани, а от хоспитализираните в Израел и Англия - до половината били имунизирани.
 Мангъров: Целта на документите е да се накарат хората да се набоцкат Мангъров: Целта на документите е да се накарат хората да се набоцкат
Като медицински парадокс дефинира имунологът доцент Атанас Мангъров налагането на документите за имунизация против COVID-19 в Европейски Съюз. По думит...

" Това дава учредения за заключението, че имунизираните се заразяват, разболяват и също така могат да заразяват други хора ", уточни имунологът и добави, че в Съединени американски щати се споделя, че имунизираните би трябвало да продължат да носят маски, да съблюдават отдалеченост, тъй като тези, които са имунизирани, когато са инфектирани, отделят вируса в количество не по-малко в сравнение с тези, които не са имунизирани и са инфектирани.

" На този фона звучи необичайно напънът за имунизиране на лекари, учители, служители на реда – най-изложените на контакти с популацията. Основните хрумвания тук са те да не заразяват другите, което не е правилно и няма по какъв начин да се реализира, тъй като се вижда, че имунизираните не престават да се заразяват, разболяват и не престават да са в положение да заразяват другите ", съобщи Мангъров и дефинира като изцяло безсмислени от здравна позиция концепциите за наложителна имунизация на учители и лекари. Втората причина, която се акцентира за наложителната имунизация на тези групи е те да бъдат защитени, само че се вижда, че имунизираните се заразяват, разболяват се и могат да заразяват другите, акцентира още той.

Доц. Мангъров изрично се опълчи на изказванията, че децата били главният контейнер на Коронавирус и трябвало да се имунизират. " Ваксинирането на децата, под претекст че ще се понижи разпространяването на вируса, е безсмислено ", уверен е доцент Мангъров, шеф на Детската клиника в Инфекциозна болница. 

Той акцентира, че в клиничните изследвания, въз основа на които компаниите получиха позволение за приложимост на имунизациите, въпреки и под изискване, не е имало нито едно дете и нито една бременна жена. " Всички изследвания при деца и бременни започнаха тогава, когато към този момент компаниите бяха освободени от отговорност за възможните странични реакции от използването на техните ваксини ", акцентира той.

" При децата този напор за имунизиране води до това, че поемат всички опасности от недобре проучените ваксини и някаква изгода за обществото няма ", добави доцентът.
 Доц. Мангъров: Няма безапелационни доказателства за безвредност при имунизиране на деца Доц. Мангъров: Няма безапелационни доказателства за безвредност при имунизиране на деца
" При 110 кревати имаме двама заболели, скоро ще закрием отделението за COVID-19. Броят на децата, постъпващи с други инфекции, се усилва,...

Той е изрично срещу имунизацията на бременни дами и уточни, че имунизирането в Съединени американски щати на бременни стартира откакто производителите бяха освободени от отговорност и се основава на това, че бременни животни - мишки, не давали учредения да се счита, че при хора биха се следили странични резултати. В резултат в Съединени американски щати са имунизирани към 100 000 бременни дами, във Англия малко над 40 000, уточни Мангъров и разяснява: " Това си е чиста проба опити върху хора и то върху деца и бременни, при което този, който организира опита е освободен от отговорност, тъй като всичко това става въз основата на осведомено единодушие, стана ясно какъв брой осведомено и на липса на каквато и да е отговорност от страна на производителите на имунизациите ".

Изследванията върху бременни дами започнаха при започване на тази година, а това какво може да се случи с родените от тези бременни дами, които са имунизирани, може да бъде открито след години, предизвести още доцент Мангъров. 

По думите му, всички тези опити за принудително имунизиране на избрани професионални групи и за прилъгването на деца и на бременни да се имунизират, са извънредно неиздържани от здравна позиция и ги дефинира като извънредно рискови и безотговорни. " Това са чиста проба опити върху хора, при които този, който опитва е освободен от отговорност. Навремето е ставало в Освиенцим ", добави доцентът.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР