За неприятна ситуация сподели столичанка. Тя твърди, че мобилният телефон

...
За неприятна ситуация сподели столичанка. Тя твърди, че мобилният телефон
Коментари Харесай

Деца задигнаха телефон от връстник, издирват информация

За неприятна обстановка показа столичанка. Тя твърди, че мобилният телефон на нейния наследник бил откраднат от група деца. Устройството било отмъкнато вечерта на 8 септември в региона на игрище в ж.к. " Света Троица ".

Наталия Н. твърди, че подрастващите, които били на вързраст от към 12 години, се " въртели " към телефона, а след това избягали бегом.

Устройството било отмъкнато вечерта на 8 септември в региона на игрище в ж.к. " Света Троица ". Тя споделя за случая в обществената мержа Фейсбук, търсейки информация за скъпата движимост. " Телефонът към момента е включен допускам, че са го хвърлили някъде ", написа тя, добавяйки, че по случая е подаден сигнал до Министерство на вътрешните работи.

Вижте цялата обява на Наталия Н. споделена във Фейсбук:

" Здравейте, пиша по малко противен мотив, само че няма метод. Около 20:30 часа, на игрището при блок 304, откраднаха телефона на сина ми. Около телефона са се въртели 3 момчета, от които познаваме едното - Л. на към 12-13 години. След към 1 минута си потеглят бегом от игрището. Т.к. телефонът към момента е включен допускам, че са го хвърлили някъде.

Моделът е CAT S42. Подаден е сигнал в 3-то районно, само че в случай че въпреки всичко някой го откри ще сме признателни. "

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР