За неочакван нов симптом на ковид предупреди дъщерята на Гала

...
За неочакван нов симптом на ковид предупреди дъщерята на Гала
Коментари Харесай

Щерката на Гала се сбабичоса от ковид

За непредвиден нов признак на коронавирус предизвести дъщерята на Гала Мари-Константин. Младата дама, която кара заболяването след фамозната си майка и нейният мъж, сподели по старешки сбръчкана ръка, немислима за едно 23 годишно момиче. "Съжалявам за ужасната фотография. Това е моята ръка, откогато съм с коронавирус. Не знам каква е повода даже и без да съм я мокрила седи сбръчкана, а щом я намокря, ситуацията е това.



Получих въпроси за признаците. Всички други, които имам се разясняват и знаят, само че това не чаках. Все едно одъртявам прибързано ", изясни Мари, която кара заболяването в жилището на майка си. Явно китайската болест при нея протича съществено, тъй като преди няколко нощи Стефан сподели по какъв начин двамата с Мари чакат за рентгенова фотография на младата дама „ за всеки случай”.

В тези напрегнати дни Мари-Константин може да се похвали с добра вест. Тя отбрани, въпреки и онлайн дипломната си работа и към този момент може да се похвали, че е висшистка. Щерката на Гала учи публицистика и връзки в Софийския университет.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР