За него Катрин Деньов казва: Искам да съм като Джордж

...
За него Катрин Деньов казва: Искам да съм като Джордж
Коментари Харесай

Заобикаляй се само с хора, които ще те дръпнат нагоре - ДЖОРДЖ КЛУНИ

За него Катрин Деньов споделя: „ Искам да съм като Джордж Клуни. Не тъй като го намирам за плейбой, а тъй като прави забавни неща, които го забавляват. “

Джордж Клуни оглави класацията на най-високоплатените артисти на годината, формирана от американското списание Форбс

Той е артист, режисьор, сценарист и продуцент, притежател на награди „ Еми “, „ БАФТА “, „ Златна камера “, „ Европейска кино премия “, „ Сатурн “, две награди „ Оскар “, три награди „ Сателит “ и четири награди „ Златен глобус “.

Жени се през 1989 за актрисата Талия Болсъм . След мъчителната им разлъка взема решение да остане безконечен ерген.

Дори се обзалага на по 10 000 $ с Мишел Пфайфър и Никол Кидман , че няма да се ожени наново до 40-тия си рожден ден.

Когато това не се случва възобновяват и удвояват залога, че Клуни няма да е татко преди 50-тата си годишнина. На 53 години въпреки всичко се дами за адвокатката Амал , а на 56 към този момент има две близначета.

Донякъде се усещам добре остарявайки, тъй като при всички положения е по-добрата алтернатива. Другата е да си мъртъв.

Ако някой те обиди или приказва неистини по твой адрес, не му обръщай внимание! Но в случай че това ти навреди по някакъв метод, тогава му обърни внимание и тръгни след него!

Заобикаляй се единствено с хора, които ще те пернат нагоре! И внимавай, тъй като животът е цялостен с другите – тези, които желаят да затънеш с тях!

Сърцето не поумнява. Колкото и пъти да го излъжат, то ще се разтупти за някого още веднъж.

Единственото проваляне, което може да ви се случи в този живот, е въобще да не пробвате каквото и да е.

Който и да си в този живот, от време на време се чувстваш демонски печален и самичък.

Най-лесният, елементарният и най-сигурен метод да съблазниш една жена, е да позволиш тя да го направи.

Най-добрият съвет, който съм чул в живота, беше от вуйна ми – великата певица Розмари Клуни: „ Страхувай се да не се събудиш на 70 години от боязън, че не си направил нищо от това, което си желал на 20! Просто прави всичко, без да се страхуваш от неуспех! Така ще знаеш, че най-малко си опитал. “ Тези думи звучат в главата ми доста постоянно в последните години.

Никога не излизам на срещи с почитателки. Не е спортсменско. Не обичам, когато се пробват да ме уловят. Аз съм ловецът.

Перфектната жена за мен е с усмивката на Никол Кидман, с осанка и квинтесенция от хубост като Мишел Пфайфър, да е персона като Джулия Робъртс и да има упоритостта на Дженифър Лопес.

Преди да стана артист, се занимавах с какво ли не – рязах тютюн, продавах женски обувки. Така беше в Кентъки през 1979 година. Жените убиваха за обувки, а на мен ми трябваха пари.

Ясно помня времето преди триумфите ми, когато седях на пода в килера на един другар, изцяло разрушен. Приятелите ми желаеха да излязат, с цел да хапнат по хамбургер, а аз нямах пари даже за това. Те, несъмнено, предлагаха да ми услужат, само че аз не желаех. И това се случваше неведнъж… Помня по какъв начин моят другар Брад тогава ми зае 100 $. Днес той ръководи нашата обща продуцентска компания. И знаете ли – аз към момента му дължа тези 100 $.

Най-хубавото в моя живот са приятелите. Онези, които съм приел за мое същинско семейство и по този начин е повече от 35 години. Това са тези всички момчета, които са почтени с мен, а аз им откликвам с реципрочност. На тях не им пука къде работя, те имат своя работа, собствен живот и свои фамилии. Но всяка неделя вървим на кино, играем баскетбол, събираме се дружно или пътуваме. Пазим своето другарство.

Скъпите коли и мотори са с цел да ви обръщат внимание. Аз съм изтощен от това внимание, по тази причина карам елементарни коли.

Обожавам да пътувам самичък с мотора си, да спра в дребен чужд град и да пия в бара с локалните.

Най-малко наподобявам на метросексуален вид от всички, които можете да срещнете в Холивуд. Никога в живота си не съм ходил на маникюр и се подстригвам безусловно самичък.

Да вляза в политиката? Абсурд. Имал съм прекомерно доста дами, взимал съм прекомерно доста опиати и бях на прекомерно доста щури празненства.

Благодарение на дядо си научих, че гибелта е най-личното и съкровеното нещо за индивида. Често ме питат: „ Не се ли страхувате, че ще умрете самичък? “ Всички умират сами. Точка. Когато дядо ми умираше, той не гледаше към нас… а някъде там…

Бях там, когато чичо ми Джордж умря. Последните му думи бяха: „ Колко е обидно… “ А аз се замислих – защо ли приказва – дали за пушенето, дето му унищожи здравето, дали за пиянството, дали въобще за живота – че не е направил това, което е могъл. Тогава си споделих, че не желая някой ден да се събудя на 65 и да си кажа: „ Колко е обидно! “

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР