За най-стария занаят на света никога не е късно, доказва

...
За най-стария занаят на света никога не е късно, доказва
Коментари Харесай

Тази баба е на 86 години и й дават по 300 евро за секс. И ето кой плаща!

За най-стария поминък на света в никакъв случай не е късно, потвърждава евентуално най-старата продавачка на обич, оповестява Channel 4. Заради специалността й фамилията й не приказва с нея, само че двадесетгодишни момчета се надпреварват да й звънят.


Шейла Вогел-Купе е продажница, която към този момент наближава деветото си десетилетие. Тя има към десетина клиенти на седмица, а някои от тях са на 20 години.

Обичам секса. Обичам да излязизам с мъже и доста млади момчета идват при мен. Срещаме се в хотел. За към един час секс ми заплащат към 300 евро. Имам непрекъснати клиенти, които са доста благи, вършат ми дарове, е откровена британката.

Шейла се занимава с проституция през последните няколко години и почнала да практикува, откакто останала сама. Тя обаче не счита себе си за продажница.

Е, дали това е проституция? Може да мислите по този начин, само че аз не. Не считам себе си за продажница. Повечето от моите клиенти споделят, че желаят да бъдат обичани, споделя Шейла и прибавя, че се грижи добре за себе си. Тя е удовлетворена от външния си тип и постоянно посещава доктор.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР