За национално издирване по случая с трафик на хероин за

...
За национално издирване по случая с трафик на хероин за
Коментари Харесай

Издирват собственик на БМВ за трафик на хероин

За национално търсене по случая с трафик на хероин за 260 000 лева е разгласен Никола Тодоров от София. Той е притежател на БМВ-то, в което на пункта Капитан Андреево предходната седмица бяха открити 3.993 кг дрога в тайник. Това стана ясно през днешния ден в съвещание на Хасковския областен съд, където бе прегледана мярката за неотклонение на 39-годишния столичанин Костадин Илиев. Той бе зад кормилото на автомобила при откриването на пратката. Темида постанови Илиев да бъде оставен в следствения арест. За курсовете взимали по 250 евро.

Понеже Костадин отглеждал самичък малолетното си дете, Темида разпореди да бъде сезирана и Агенция " Закрила на детето " в София.

Илиев не се признава за отговорен и твърди, че не знае какво транспортира в действителност. Пред проверяващите той разказал, че постоянно пътувал до Турция с Никола. Двамата оставяли колата на еднакъв паркинг в Истанбул. След няколко часа взимали БМВ-то и поемали назад към България. Границата сред Турция и България Тодоров пресичал постоянно пеш, а Костадин минавал с автомобила. Така станало и когато го арестували./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР