За НАТО Украйна играе ролята на бойно поле и инструмент

...
За НАТО Украйна играе ролята на бойно поле и инструмент
Коментари Харесай

Константин Гаврилов: Украйна играе ролята на бойно поле и инструмент на НАТО в борбата й срещу Русия

За НАТО Украйна играе ролята на полесражение и инструмент за въоръжена битка срещу Русия. Западът извършва функционалностите на щаб, гръб, снабдител на оръжия, разследваща информация и изтъкване на цели, декларира в изявление за РИА Новости Константин Гаврилов, началник на делегацията на Руската федерация на договарянията във Виена по въпросите на военната сигурност и контрола над въоръженията.

По думите му, днешните връзки сред Русия и НАТО могат да бъдат характеризирани като „ повече от студена война “ и тази атмосфера се отразява във военните проекти на страните-членки на Северноатлантическия алианс.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3146Исторически алманах по математика, основан по концепция на Христо БотевАлтернативен Поглед36994Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед43546Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед59519Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед45581Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед549166Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178901Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед137134Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122452Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92465Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети март Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР