За нас Япония е ключов партньор в региона на Източна

...
За нас Япония е ключов партньор в региона на Източна
Коментари Харесай

Румен Радев: За нас Япония е ключов партньор

За нас Япония е основен сътрудник в района на Източна Азия. Това съобщи президентът на България Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в послание към представители на японския бизнес. Във форума вземат участие национално представителните работодателски организации, представители на институции от двете страни, както и на академичната общественост у нас.

,,Не единствено като размер на търговско-икономическо съдействие, само че най-много като вероятност, тъй като ние към този момент имаме японски вложения в България. Ние се радваме, че тези вложения са във високите технологии, производства с висока добавена стойност. Това е скъпото за нас'', акцентира президентът.

Радев приема японска делегация

,,Искам да се обърна към нашите японски другари да употребявате опита, който имат към този момент японски компании, вложили в България, с цел да се убедите, че България дава изключителни преимущества спрямо други централни източноевропейски страни, където японските вложения са много повече като размер и като брой хора, ангажирани в взаимни предприятия. Но България дава своите преимущества и като стратегическа локация, и като стопански благоприятни условия, най-много като качество на работната ръка и гения на своите млади хора'', разяснява още Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР