За нас това управление е изчерпано. Този парламент не представлява

...
За нас това управление е изчерпано. Този парламент не представлява
Коментари Харесай

БСП: Този парламент не представлява българските граждани

За нас това ръководство е изчерпано. Този парламент не съставлява българските жители, той е делегитимиран. Единствената причина Българска социалистическа партия да остане в този парламент е единствено ускорено приемане на машинното гласоподаване и по-късно разпускането му. Продължаваме да поддържаме митингите, да настояваме за оставка на държавното управление.
Това съобщи на брифинг пред публицисти в партийната централа на " Позитано " 20 водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Позицията на Нинова е по отношение на вота на съмнение, импортиран от левицата против кабинета " Борисов 3 " на тематика " Корупция ", който по-рано беше отритнат от Народното събрание.

" Днешното гласоподаване сподели кой кой е, къде се нарежда и на коя страна застава ", добави Нинова като подчертава върху позицията на Движение за права и свободи, които не са взели присъединяване в дебатите по вота и съгласно водача на левицата са изчаквали да видят по какъв начин ще се развие обстановката., безапелационна е Нинова.

Участие в брифинга взеха още зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков, депутатът от ПГ на Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин както и евродепутатът от левицата Петър Витанов.

Те разясниха днешната вест за съглашението по бюджета на Европейски Съюз за идващите 7 години. Заявиха, че България няма да получи обявените от премиера 29 милиарда евро, а малко над 24 милиарда.

" Оставките са първо изискване, без което не може. В това число - оставка на държавното управление, на основния прокурор. След това би трябвало да се замислим по какъв начин да променим системата по този начин, че да не се стигне повече до такива неща. Лесни решения обаче няма ", съобщи Крум Зарков.

ата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР