За нас тази пресконференция е твърде изненадваща, защото нещата, които

...
За нас тази пресконференция е твърде изненадваща, защото нещата, които
Коментари Харесай

Нинова помоли служебния кабинет да не се занимава с бюджета и да не плаши народа


" За нас тази конференция е прекомерно изненадваща, тъй като нещата, които сподели Росица Велкова през вчерашния ден, не седят по този начин. С нея доста старателно работихме в постоянния парламент, преизчислявахме пенсии, майчинство, въобще всичко. Това преобръщане и говорене от страна на служебния министър е прекомерно изненадващо и се запитвам каква е разликата в работата дали си в длъжностен или постоянен кабинет, когато си експерт ".

Това сподели на брифинг водачът на във връзка вчерашното изявление на служебния финансов министър за огромен недостиг.

" Ето ви малко факти: България е първа по растеж на промишленото произвеждане, четвърта по напредък на Брутният вътрешен продукт. Оставихме постоянна и разрастваща се стопанска система за първи път от доста време. Оставихме остатък в държавната хазна, цялостен запас и малко теглен дълг. Откъде се измисли цифрата 11 милиарда недостиг, желаеме да излезе някой и да го обясни професионално ".

" Народът така и така е уплашен, а от служебния кабинет още повече го плашат. Целта на този кабинет е да върнат модела Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

" Подготвят общественето мнение за вдигане на налози. Затова апелирам да ни оценявате по отношение на постигнатите резултати. Фактите са обстоятелства и в предостатъчно положение оставихме страната. Цяла Европа направи огромни обществени стратегии, понижиха налозите, поддържаха цените на горивата.

" Да вдигаш налози в това трудно време е парадокс и предлагам служебният кабинет да не се занимава с бюджета "

" И изрично декларирам, че за най-важна остава обществената политика ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР