За нас няма друга алтернатива, освен бъдеще в ЕС, искаме

...
За нас няма друга алтернатива, освен бъдеще в ЕС, искаме
Коментари Харесай

Заев: За нас няма друга алтернатива, освен ЕС

За нас няма друга опция, с изключение на бъдеще в Европейски Съюз, желаеме да европеизираме нашите страни, Скопие, Прищина, Белград, Тирана, Подгорица и Сараево, всички желаеме да усетим изгодите от вътрешната страна, съобщи министър председателят на Република Северна Македония по време на присъединяване си в конференцията на " Икономист ". Той добави: „ Ние сме като остров, заобиколен от страни от Европейски Съюз и на Съюза е нужно обединяване “.

Той изясни, че е страна претендент за участие от 16 години и половина и акцентира, че няма място за отчаяние, само че няма и опция за района.
 районен съд Македония с протестна нота към България за несъответствуващи предизборни клипове районен съд Македония с протестна нота към България за несъответствуващи предизборни клипове
Министерството на външните работи на Република Северна Македония изпрати през днешния ден нота във връзка появяването на несъответствуващи предизборни видеокли...

„ От Европейския съюз имаме 12 пъти удостоверение, че отговаряме на 100% на критериите, нужни за интеграция в Европейски Съюз “, сподели Заев и добави, че за избрани промени, като правосъдната система, РСМ е по-добре от някои страни в Съюза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР