За нас неявяването на "Демократична България" значи, че те не

...
За нас неявяването на "Демократична България" значи, че те не
Коментари Харесай

Нинова след отказа на ДБ: Това значи, че не искат да има редовен кабинет

За нас неявяването на "Демократична България " значи, че те не желаят да има постоянен кабинет и че желаят да отидем на избори. Второ, по-лошо, че не желаят да стартира смяна на модела, за който жителите стачкуваха. Може би най-лошото за този миг е, че отхвърлят и да беседваме за актуализацията на бюджета. С това те рискуват да оставим пенсионерите без преизчислени пенсии, лекари и медици - без помощ за рецесията. Министерство на вътрешните работи и Отбраната без помощ за защита на границата. Икономиката без помощ за ограничения. Това са нашите заключения, решението и отговорността е тяхна. Това разяснява Корнелия Нинова след отхвърли на Демократична България да проведат среща, с цел да се разяснява актуализацията на бюджета.

От партията не се отхвърлят от срещата си с "Има подобен народ ", планувана за сряда. В четвъртък се събира Колективния орган на Националния съвет на партията. На този конгрес ще се реши по какъв начин ще действа партията.

"Ние сме поредни, каквото сме споделили, ще го създадем до дъно. При това, желаеме това, което се споделя, да се споделя обществено. За нас беше разумно най-малко от "Демократична България " да имат смелостта обществено да кажат за какво няма да ни поддържат. Скриха се! Нашият метод е за публиност и бистрота. Ние не можем да се откажем на средата на пътя. ", уточни водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР