За нас мачът с Берое е от изключително значение, защото

...
За нас мачът с Берое е от изключително значение, защото
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море Тича: Мачът срещу Берое е от изключително значение за нас

За нас мачът с Берое е от извънредно значение, тъй като при възможна победа можем да си подсигуряваме петото място, съобщи на конференция през днешния ден преди срещата от 18-ия кръг на НБЛ сред Черно море Тича и Берое треньорът на варненския отбор Галин Стоянов - Патрика.

По думите му петото място след първите две завъртания дава доста друга изходна позиция за Черно море Тича като брой семейства при третото завъртане против избрани тимове, против които за отбора е е значимо да бъде хазаин, написа Sportal.bg.

" Затова този мач за нас е от изключително значение и ще създадем всичко допустимо да го спечелим ", сподели експертът. " Надявам се този мач да можем да покажем най-хубавото от себе си, тъй като имаме против нас много сериозен противник, с доста сериозен треньор и много играчи, които укрепиха Берое ", разяснява още наставникът и добави, че в случай че не се лъже гостите имат шестима национални състезатели на България, което е задоволителен отзив.

Специалистът счита, че като се прибавят и квалитетните чужденци в отбора тимът на Берое е много впечатляващ като селекция. Стоянов показа, че е очаквал Станимир Маринов и Павел Маринов да се включат към Берое на по-късен стадий, само че за по думите му " за наше страдание и двамата към този момент са съумели да играят в контролни и публични мачове на обичайно равнище, което автоматизирано значи, че против нас Берое ще е в цялостен състав ".

" Надявам се всички наши състезатели да бъдат в добър игрови темп, в това число и Божидар Аврамов. Неговата класа е безспорна, просто би трябвало да възвърне игровия си темп ", уточни Стоянов. Той добави, че все още Черно море Тича е в цялостен състав. Галин Стоянов и изпълнителният шеф на клуба Саша Топчов приканиха почитателите на тима да изпълнят зала " Христо Борисов " и да дойдат да поддържат Черно море Тича във значимия мач.

Срещата от 18-ия кръг на НБЛ сред Черно море Тича и Берое е в събота /1 февруари/ от 18.00 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР