За нас мачът с Берое е от изключително значение, защото

...
За нас мачът с Берое е от изключително значение, защото
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море: Мачът срещу Берое е от изключително значение за нас

За нас мачът с Берое е от извънредно значение, тъй като при възможна победа можем да си подсигуряваме петото място, съобщи на конференция през днешния ден преди срещата от 18-ия кръг на НБЛ сред Черно море Тича и Берое треньорът на варненския отбор Галин Стоянов.

По думите му петото място след първите две завъртания дава доста друга изходна позиция за Черно море Тича като брой семейства при третото завъртане против избрани тимове, против които за отбора е е значимо да бъде хазаин.

"Затова този мач за нас е от изключително значение и ще създадем всичко допустимо да го спечелим ", сподели експертът. "Надявам се този мач да можем да покажем най-хубавото от себе си, тъй като имаме против нас много сериозен противник, с доста сериозен треньор и много играчи, които укрепиха Берое ", разяснява още наставникът и добави, че в случай че не се лъже гостите имат шестима национални състезатели на България, което е задоволителен отзив.

Специалистът счита, че като се прибавят и квалитетните чужденци в отбора тимът на Берое е много впечатляващ като селекция. Стоянов показа, че е очаквал Станимир Маринов и Павел Маринов да се включат към Берое на по-късен стадий, само че за по думите му "за наше страдание и двамата към този момент са съумели да играят в контролни и публични мачове на обичайно равнище, което автоматизирано значи, че против нас Берое ще е в цялостен състав ".

"Надявам се всички наши състезатели да бъдат в добър игрови темп, в това число и Божидар Аврамов. Неговата класа е безспорна, просто би трябвало да възвърне игровия си темп ", уточни Стоянов. Той добави, че все още Черно море Тича е в цялостен състав. Галин Стоянов и изпълнителният шеф на клуба Саша Топчов приканиха почитателите на тима да изпълнят зала "Христо Борисов " и да дойдат да поддържат Черно море Тича във значимия мач. Срещата от 18-ия кръг на НБЛ сред Черно море Тича и Берое е в събота /1 февруари/ от 18.00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР