За нас като екип е важно хората, които живеят тук,

...
За нас като екип е важно хората, които живеят тук,
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък разкри приоритетите за третия си мандат

" За нас като екип е значимо хората , които живеят тук, да се усещат добре и да получават качествени грижи, услуги и сигурност " , съобщи кметът на Казанлък Галина Стоянова на среща с представители на държавните институции, виновни за територията на общината.
На нея тя срещна участниците с главните цели за работа на екипа й през третия й следващ кметски мандат и с основните насоки на проектобюджета за 2020 година
Първата по рода си среща, взаимна самодейност на Галина Стоянова и регионалния шеф Гергана Микова, мина в опознавателна атмосфера сред участниците. 
" Най-важното е, че успяхме да наложим общ действен темп на работа в предходния мандат, за което Ви благодаря! ", поздрави Микова присъстващите и им пожела триумф.
Скъсяване на дистанцията сред институциите за експедитивно и законосъобразно решение на проблемите , поставяни от жителите пък пожела кметът Стоянова.
Участниците бяха единомислещи и показаха подготвеност да продължат положителната връзка и взаимоотношение за спокойствието, сигурността и качествения живот на жителите на община Казанлък.
Всеки участник получи от Галина Стоянова Знака на Община Казанлък, по нейните думи " като емблема за партньорство и другарство хората тук да живеят заедно и да обичат това място ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР