За нас е недопустим бюджет с дефицит под 3%, защото

...
За нас е недопустим бюджет с дефицит под 3%, защото
Коментари Харесай

Христо Проданов: Доходите на хората трябва да бъдат увеличени

За нас е неприемлив бюджет с недостиг под 3%, тъй като той няма да разреши да бъдат увеличени най-малко малко приходите на хората, съобщи зам.-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов в радиоинтервю.
Той напомни рекордно огромния обществен бюджет от над 20 милиарда лева от присъединяване на Българска социалистическа партия в постоянното държавно управление, само че акцентира, че инфлацията е " изяла " тези средства.
Нужно е ново нарастване и ние ще подкрепим всяко предложение, което е в тази посока, безапелационен е Проданов.
" Конституционна промяна се прави в спокойни времена от мъдри хора. В актуалната обстановка нито едно от двете условия не е изпълнено ", разяснява той.
" В момента политическата обстановка е извънредно изострена. А хората, които в този момент ще вършат конституционна промяна, не го вършат от мъдрост, а с цел да спасят личната си кожа. Защото това са същите хора, които отглеждаха този модел на правосъдна система ", разясни Проданов.
Българска социалистическа партия ще разиска кое съответно предложение за смяна в Конституцията би подкрепила, откакто станат ясни плановете на другите политически сили. Проданов прикани настоящия главен закон на страната да не бъде бъде пипан по-сериозно, защото тя сполучливо е превела България през много бурни времена през последните 30 години.
По думите му тази правосъдна промяна не е ориентирана към смяна на публичния контракт, а се прави за избран човек и това не е потребно за обществото. След като основният прокурор най-накрая стартира да работи като същински основен прокурор, те взеха решение да го сменят, тъй като към този момент не им е комфортен, посочи Проданов.
Той посочи, че Българска социалистическа партия не е бранител на Иван Гешев. Проданов подсети, че той, вместо да се бори с корупцията по високите етажи на властта, се е занимавал с вътрешнопартийните въпроси на социалистите, което не е работа на правосъдната власт.
Проданов сподели още, че чака да има разкрития от инспекцията на работата на служебния кабинет и Българска социалистическа партия ще помогне на постоянното държавното управление с информацията, с която разполага. 
" Става въпрос за доста парцели, които са продавани на в пъти по-ниска цена. Това бе едно служебно държавно управление, което по принцип би трябвало да провежда почтени избори, а се занимаваше с извънредно непривични за него работи. Според нас изключителни далавери и закононарушения бяха осъществени в този интервал ", сподели още Проданов.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР