За нас е много важна солидарността на обществото към децата

...
За нас е много важна солидарността на обществото към децата
Коментари Харесай

Валентин Радев: Важна е солидарността към децата на загинали полицаи и пожарникари

За нас е доста значима солидарността на обществото към децата на починалите и потърпевшите служители на реда и пожарникари.

Това съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила при откриването на коледното издание на Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

„ Професията на служителите на реда и пожарникарите е измежду най-благородните. Служителите на Министерство на вътрешните работи имат значимата задача да вършат положително за другите, само че даже и в спокойно време са в риск - когато бдят за нашата сигурност, когато пазят границата, когато се опълчват на естествените стихии “, уточни министър Радев.

Кампанията се организира за 14-а подред година под патронажа на министъра на вътрешните работи, а началото й бе сложено от министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, до момента в който заемаше най-висшата професионална служба в Министерство на вътрешните работи – основен секретар, напомни министър Радев.

На обичайното за самодейността коледно празненство вътрешният министър, заместниците му – Красимир Ципов, Милко Бернер и Стефан Балабанов, заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Георги Арабаджиев и ръководителите на ГДБОП, ГДНП, ГДГП, ГДПБЗН и Столична дирекция на вътрешните работи се срещнаха с деца на свои сътрудници, отдали живота си в името на по-сигурна България.

С помощта на всички донори, които засвидетелстват своята поддръжка посредством sms-и и финансови дарения, и на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ежемесечно подаряват от заплатите си средства, доникъде на тази година в границите на акцията бяха набрани повече от 50 000 лв..

Министерството на вътрешните работи разпредели средствата сред 97-те деца, които акцията подкрепя през 2017 година – по сметките на всяко едно от тях е изработен превод в размер на 700 лв..

Пред формалните посетители и представителите на медии министърът на вътрешните работи показа клипа, особено направен от Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи за Коледната акция през 2017 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР