За нас е известно присъствието на жена по време на

...
За нас е известно присъствието на жена по време на
Коментари Харесай

Рашков потвърди, че полицайка е помагала на Семерджиев, погва полицаи, свързани със случая

„ За нас е известно наличието на жена по време на произшествието. Тя е чиновник на Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Тя има връзки със Семерджиев. В автомобила са открити атрибути, които се употребяват единствено от служители на реда. Всеки миг ще получа сведения от една свидетелка, която ще удостовери този факт и в този момент се разпитва “, това съобщи вътрешният министър в оставка по време на брифинг в Министерски съвет, съобщи кореспондент на Novini.bg. Коментарът му е по пововод оповестената огромна полицейска интервенция за противопоставяне на контрола по пътищата след тежката злополука в София.

Министър Рашков съобщи, че във връзка с Семерджиев са изпращани десетки сигнали до Прокуратурата, само че не е било подхванато нищо. „ Той е управлявал транспортни средства с подправена шофьорска брошура. С този документ той се е показва по време на пътните инспекции. При една от инспекциите той е избягал, като е оставил шофьорската си брошура в ръцете на служител на реда. Семерджиев е разследван и по друго произвеждане “, сподели вътрешният министър.

" Днес с моя заповед съм разпоредил да се подхващат незабавни инспекции на всички случаи, в които Семерджиев е бил спиран за инспекции и какви са били резултатите от тях. Материалите са върнати от Прокуратурата с напътствието да се постановат административни санкции. Уверявам ви, че чиновниците, които не са си свършили работата, ще бъдат освободени от системата на Министерство на вътрешните работи ", акцентира Рашков.

Предварително се извиняваме за неудобствата, които ще изпитат някои водачи. В такива случаи предварителната защита е доста значима, стана ясно от думите му

Разчитаме и на съдействието на обществеността, когато се забележи несъответстващо държание на пътя да алармират на телефон 112, с цел да се подхващат незабавни ограничения, прикани.

„ Тази профилирана интервенция няма последна дата. Ние сме принудени да предприеме такива фрапантни ограничения “, разясни той.

Рашков сподели още, че Семерджиев е бил очевидец във връзка със случай на наркоразпространение. Нямаме обаче данни дали е бил предпазен очевидец, акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР