За нас, БСП има ръст от 150 хил. гласа спрямо

...
За нас, БСП има ръст от 150 хил. гласа спрямо
Коментари Харесай

Нинова: Борисов-сложни мисли с мъртва логика

За нас, Българска социалистическа партия има растеж от 150 хиляди гласа по отношение на изборите от 2015 година за кметове и общински съветници. Четвърти подред избори с нарастване на поддръжката за Българска социалистическа партия. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на bTV.

" Президентските избори с Радев - извоювани, европейските също. Ние сме единствената партия с нарастване на евродепутатите. Мисля, че няма друга. Отиваме на балотажи. 72 общо, на първи тур имаме извоювани 35 общини и резервираме досегашните си червени кметове в общини, където имахме. Продължаваме с сила и религия за балотажите ", добави тя.

Помолена да разяснява думите на Борисов, че ГЕРБ са спечелили, Нинова сподели: " Всеки да излиза и да споделя, че е победител на локални избори... Затова наблюдавах нещата в наклонност при нас и споделям: на четири броя избори покачваме резултата ".

" При ГЕРБ наклонността е противоположна на последните избори. Вижда се, че те имат понижаване на доверието. Те имат понижение със 100 000 гласа, ние имаме нарастване. Разбира се, всеки си го пояснява по този начин, както желае. Когато една партия понижава, а другата леко полеко надвишава гласовете, това демонстрира особеното отношение към партиите през годините ", сподели още тя.

" Дали хората, недоволни от ръководството, които виждат различен път и метод, ще се обединят... Това е огромният апел и предизвикателство към нас и апел към хората. Философията на ГЕРБ е " разделяй и владей ", дано нашата е " обединяване ". Обединявайте се. Обединение и смяна ", добави Нинова.

" Гласувалите за Манолова, в случай че извършите прорез, се вижда, че са дали своят вот хората на Българска социалистическа партия. Тоест и Българска социалистическа партия има забележителен триумф към това. Ние не за първи път постъпваме по този начин. От години се стараем да разтеглим и притеглим разнообразни хора. Успяхме с Румен Радев. В момента в доста от градовете сме издигнали такива локални престижи, които поддържат програмата ни ", съобщи още тя.

" Борисов тази заран създаде странна мисъл по какъв начин Галеви купуват гласове, с цел да оказват помощ на Манолова. Тук политиката мълчи. Тук считам, че би трябвало да се произнесе психоанализата. Дали логиката е хитра? Логиката мълчи, психоанализата приказва ", уточни водачът на Българска социалистическа партия.

" Ако това по този начин е ставало в София, запитвам Борисов по какъв начин по този начин стана в Силистра – 133 гласа за ГЕРБ, 5 за Българска социалистическа партия в ромските махали? В Поибрене - 353 за ГЕРБ, 28 за Българска социалистическа партия. Във Велинград, Твърдица, Лом... Политически извод: ромите всеобщо в цялата страна доста обичат Борисов и ГЕРБ. Питаме за какво? ", посочи Нинова.

" Оттам нататък изблиците му на комплицирани мисли с мъртва логичност, са си негова работа. Може в София този избор да не е надвил, само че в Поибрене несъмнено е надвил. Важно е, че купеният избор изкривява действителния резултат. Важно е унижението. Като питат българина за какво е взел 20 лв., той да каже: „ Защото съм гладен и няма какво да ям”, добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР