За нас българите децата и семейството са ценност, а Конституцията

...
За нас българите децата и семейството са ценност, а Конституцията
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Поздравления за ВКС за решението, че съдът няма възможност да допусне промяна на пола

За нас българите децата и фамилията са полезност, а Конституцията на страната и върховенството на закона стоят над всичко, написа във фейсбук Нинова

Върховният касационен съд (ВКС) реши: " Действащото право в България не планува опция съдът да допусне смяна на данните по отношение на пола, името и единния цивилен номер в актовете за гражданско положение на молител, който твърди, че е транссексуален “. Това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Поздравления на Върховен касационен съд за решението, че съдът не може да допусне смяна на пола

Искам да попитам последователите на Истанбулската спогодба и джендър идеологията следното: почитате ли върховенството на закона?

Вчера Върховният касационен съд реши: " настоящото право в България не планува опция съдът да допусне смяна на данните по отношение на пола, името и единния цивилен номер в актовете за гражданско положение на молител, който твърди, че е транссексуален ".

Чух доста обвинявания против Българска социалистическа партия и мен в частност, че тематиката не е значима и настояща. Ако е по този начин за какво единствено преди дни Европейският парламент одобри резолюция, с която приканва страните членки ВЕДНАГА да одобряват Истанбулската спогодба, както и опцията Съветът да я ратифицира от името на всички, въпреки и да не са съгласни.

Имаме ли сили и темперамент да кажем ясно: за нас българите децата и фамилията са полезност, а Конституцията на страната и върховенството на закона стоят над всичко. Поздравления на Върховен касационен съд за решението. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР