За направата на арката са използвани 800 слънчогледа от три

...
За направата на арката са използвани 800 слънчогледа от три
Коментари Харесай

Българка създаде британската арка за Деня на независимостта на Украйна

За изработката на арката са употребявани 800 слънчогледа от три типа в разнообразни нюанси на жълтото и сини хортензии

Британският министър председател, с цел да показва поддръжката на Англия.

Преди това той сподели взаимност по необикновен метод - въпреки и в оставка, поръча арка от слънчогледи пред офиса си на Даунинг стрийт, с цел да означи Деня на независимостта.

Тук има и " българска диря ".

За изработката на арката са употребявани 800 слънчогледа от три типа в разнообразни нюанси на жълтото и сини хортензии. Цветовете на цветята символизират цветовете на знамето на Украйна.

Слънчогледът е и националното цвете на Украйна и по тази причина потреблението му в цветната комбинация е било поискано наложително от Даунинг стрийт.

Ваня Иванова е управител на една от най-известните компании за цветя в Лондон и флорален дизайнер, която дружно с екип е осъществила плана.

„ Имахме няколко концепции за нея - от това да покажем,че Украйна е цялата в руини и съпоставена със земята, което не ми импонира толкоз доста концепцията, по-скоро искахме и взех решение да бъдем от позитивната страна - да покажем това, което желае и английският министър председател да покаже - съпричастност с Украйна “, изясни пред Ваня Иванова.

Британският министър председател направи от Даунниг Стрийт и особено видео послание в поддръжка на Украйна.

Джонсън, който ще се отдръпна при започване на идващия месец, се опита да отклони вниманието от свадите и рецензиите вкъщи, като се нарежда като водач на интернационалните старания за подкрепяне на Украйна в битката с съветската експанзия.

От началото на съветската инвазия Джонсън даде обещание 2,3 милиарда лири военна помощ за Украйна, в това число бронирани транспортни средства и противотанкови ракети.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР