За наличието на масивна постройка, изградена изцяло върху държавен терен

...
За наличието на масивна постройка, изградена изцяло върху държавен терен
Коментари Харесай

За 3-етажна сграда в парк Росенец сигнализира Константин Бачийски

За съществуването на солидна сграда, построена напълно върху държавен терен наоколо до " летните сараи " в парк Росенец , алармира общинският консултант Константин Бачийски. Той го е нарекъл казусът с " Имот 167 ".

Според зам. ръководителя на Политическа партия " Средна европейска класа " в кадастъра в границите на парцел , нито постройки. В същото време там има триетажна постройка. Неясно е по кое време е била издигната и с чие позволение.
 Прокуратурата не разкрила никакви документи за
Прокуратурата не разкрила никакви документи за " Росенец "

Кметът на Бургас и шефът на ДНСК би трябвало да подхващат дейности

Константин Бачийски недоумява по какъв начин е допустимо върху парцел, обществена държавна благосъстоятелност, някой да издигне такава постройка, без това да остане неусетно от държавната власт и нейните представители в Бургас.

Съветникът чака от регионалния шеф Вълчо Чолаков да обясни събитията към законността на постройката .

Около летните сараи е като " Бермудския триъгълник ", в които изчезва законността и се изкривява времето и пространството, разяснява Бачийски.

Като доказателство той показва, че до 2018 год. на това място не е съществувало 200-метровото продължение на пристанищния пристан . И макар че в удостоверение на това има задоволително снимков материал, съгласно документи оборудването е било построено още през 80-те години на предишния век.

" Досега на няколко пъти сезирам по формален ред регионалния шеф по разнообразни проблеми с нарушен публичен интере с, като да вземем за пример противозаконната " Продажба на общинската поликлиника " в Меден рудник и " Заличаването на общинския път към сараите в Росенец ", сподели съветникът.

Вместо дейности в отбрана на публичния интерес от Областна администрация изтича информация и те пробват посредством медиатори да ми въздействат , съобщи представителят на локалната власт.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР