„За моя имунитет - ще изчакам да се състави и

...
„За моя имунитет - ще изчакам да се състави и
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще се откажа от имунитета си ден преди комисия в НС да вземе решение

„ За моя имунитет - ще изчакам да се сформира и проработи комисия в Народното събрание, пред която да бъдат показани всички обстоятелства и доказателства, с цел да могат всички българи да видят ясно и образно по какъв начин българската прокуратура се употребява за политически напън. В деня преди комисията да вземе решението си, ще се откажа от имунитета си непринудено, тъй като знам, че няма от какво да се опасявам “, написа Кирил Петков в обществените мрежи.

По-рано Софийската районно прокуратура изпрати предложение до основния прокурор за събаряне на имунитета на Кирил Петков. Главният прокурор към момента не е внесъл искане в Народното събрание за събаряне на имунитета на Петков.

„ Аз съм горделив, че се отхвърлих от второто си канадско поданство, тъкмо с цел да мога да бъда част от смяната, която идва и която след повече 30 години липса на правдивост най-сетне ще отстрани институционално всички безконтролни и подвластни чиновници на правосъдната система и системата за сигурност “, уточни той.

„ До прокурорите и службите за сигурност: не разбрахте ли, че сме решени да създадем цялостна промяна в правосъдната система и в овладeните български служби и че не може да ни спрете или уплашите? “, добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР