За момента мисля, че ГЕРБ имат 104 гласа за внасяне

...
За момента мисля, че ГЕРБ имат 104 гласа за внасяне
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ВМРО: ГЕРБ имат 104 гласа за Конституцията засега

За момента мисля, че ГЕРБ имат 104 гласа за внасяне на, а не 116. Самото бързане е малко пресилено съгласно нас. Това съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов пред Нова телевизия.
Той акцентира, че не би трябвало да има бързане и посочи, че „ евентуално ” Вътрешна македонска революционна организация ще постави подписи, „ в случай че има чуваемост на нашите тези ”. По думите му, за Конституцията би трябвало да има публичен спор и то необятен, а не да се работи „ пожарникарски ”.
 ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация оповестиха върху какво са съгласни за новата конституция - твърдо за едно нещо ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация оповестиха върху какво са съгласни за новата конституция - твърдо за едно нещо
Проектът ни за конституция търпи правно-технически корекции. След диалога ни с Вътрешна македонска революционна организация приехме наложително да се впише увод, в койт...
Веселинов обясни и безусловно новаторско предложение на Вътрешна македонска революционна организация за „ разблокиране ” на институционални войни – с пълномощието президентът да може един път на мандат да инициира референдум за оставка на държавно управление и парламент. Според него, в случай че президентът загуби, той слиза от поста си. Това значи, че няма да има институционален конфликт, който да блокира страната.
„ Едни хора желаят непрестанно оставки, а не виждат, че разпоредбите са сбъркани ”, посочи Веселинов.
Веселинов отбрани и концепцията на Вътрешна македонска революционна организация за учебен ценз - да си задоволително образован, с цел да можеш да направиш съзнателен избор. А на въпрос за какво не вдигнем малко условията и да си народен представител да вземем за пример, Веселинов изясни, че Вътрешна македонска революционна организация не е срещу метод условие да вземем за пример да имаш наложително най-малко едно висше обучение.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР