За момента курсовете ще се провеждат онлайн заради мерките срещу

...
За момента курсовете ще се провеждат онлайн заради мерките срещу
Коментари Харесай

„Мисис България 2020“ Валери Стефанова с първа благотворителна инициатива

За момента курсовете ще се организират онлайн поради ограниченията против разпространяване на коронавирусната зараза. Но това има и своите предимстава, защото ще могат да се включат повече деца.

В момента Валери събира екип от преподаватели и експерти, които ще образоват децата изцяло гратис два пъти в седмицата. Децата ще бъдат избирани по обществен симптом, а в групите ще се образоват девойки и момчета на възраст от 10 до 16г.

“Започнах да изучавам британски, когато бях на 22 години. Струваше ми доста пари и храброст, с цел да отида във Англия и да опитам шанса си. Познавайки болката, през която прекосих, с цел да извърша фантазиите си, желая да улесня доста младото потомство и да оказа помощ с каквото мога. Бих желал да извърша фантазиите на децата, които нямат опция “, разкрива Валери Стефанова.

„ Избрах британския език, тъй като е най-използваният и приказваме език по света, употребява се в бизнеса, науката и технологиите. Изучаването на британски език ще помогне на тези деца в бъдеще да си намерят и по-добра работа в мултинационална компания в България или някъде по света “, безапелационна е Валери.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР