За момента актьорът Юлиан Вергов печели убедително войната с колежката

...
За момента актьорът Юлиан Вергов печели убедително войната с колежката
Коментари Харесай

Вергов печели войната с Диана, без да е отронил и дума


За момента артистът Юлиан Вергов печели безапелационно войната с колежката си Диана Димитрова.

 

Макар да не го е обвинила непосредствено в побой на работното място, тя задоволително красноречиво даде да се разбере, че точно той е сътрудника, насинил я по време на фотоси преди пет години.

 

При все, че до този миг Вергов не е загатнал и дума по случая, е напът да мине сред капките и да излезе като победител от развихрилата се стихия. Само под една оповестена от него фотография в профила му във ФБ има повече от 300 коментара. Става въпрос за негова фотография, запечатала го в новата му роля – Поцо в спектакъла „ В очакване на Годо “ в спектакъл „ Българска войска “. Прави усещане, че главната част от мненията не са свързани с ролята му, а са в негова поддръжка по отношение на обвиняванията в побой над Диана Димитрова. Вергов пък на собствен ред дава отговор на всяко ласкаво изявление по негов адрес, а дребното отрицателни изявления е оставил без отговор, само че пък не ги трие от страницата си.

 

В същото време досега Диана Димитрова не е удостоверила непосредствено, че точно Вергов я е бил, само че след множеството привички от нейна страна надали е останал някой, който да се съмнява в обекта на обвиняванията й. с изключение на публиката зад Вергов застават и сътрудниците му. Той даже е засипан от предложения за работа в киното, театъра и малкия екран. На този стадий снима нов филм, който се чака да излезе по кината през идната година.

 

Същевременно пък се вижда сериозен отлив при Диана Димитрова, която до неотдавна се радваше на доста почитатели. След експлоадирането на абсурда обаче и разкритията, че е провокирала експанзията на Вергов с жестоко вмешателство в персоналния му живот и провокации към щерка му, доста хора се обърнаха против нея.

Мълвата носи, че отсега нататък няма да й е толкова елементарно да си откри работа, както беше през последните пет години.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР