За момчетата големината на мъжкото им достойнство е от голямо

...
За момчетата големината на мъжкото им достойнство е от голямо
Коментари Харесай

Има Ли Наистина Значение Колко Му Е Голям?

За момчетата размера на мъжкото им достолепие е от огромно значение. Те се вълнуват дали са задоволително надарени и дали ще съумеят да задоволят приятелката си. Но дали в действителност размерът на пениса е толкоз значим и за дамите?

Момичета, какви мисли ви минават, преди да вършиме секс за пръв път с гаджето си? Най-вероятно множеството от вас се вълнуват, с изключение на от това дали наподобяват задоволително добре, и по какъв начин наподобява най-интимното му място.

Статистиката демонстрира, че най-надарените мъже са от негроидната раса, следвани от латиноамериканската, европеидната и азиатската.В множеството публикации се споделя, че размерът на мъжкия сексуален орган не е от голяма важност. Важното било по какъв начин се употребява. Така ли е в действителност?

Истината е някъде по средата. Големината на пениса има значение за дамите. Когато едно момиче се възбуди, влагалището ѝ се овлажнява, уголемява и удължава, като по този метод става готово да поеме члена. По време на секс, колкото по-бурен е той, толкоз повече се отпуска влагалището. Когато членът е дребен, дамата не усеща задоволително добре допира на пениса и заради тази причина не получава задоволително наслаждение от секса. Колкото по-голям е пенисът, толкоз по-голямо наслаждение получава тя. Причината е, че получава стимулация в региона на G-точката, която по последни изследвания се намира при започване на влагалището. Тоест колкото по-голям е пенисът, толкоз по-силно дамата усеща наслаждение в най-дълбоката част на влагалището си, а колкото по-дебел е, толкоз повече се подтиква G-точката.

Както при хубостта, по този начин и при размера на пениса нещата са субективни. За едни дами е огромно едно, а за други – друго. Това зависи от техния опит, от съпоставките, които могат да създадат, както и от това какъв брой стегнат или провиснал е мускулът им.

Средно огромният еректирал пенис е 15-18 сантиметра. Всичко под 15 сантиметра се води малко, а над 18 – огромно. Това обаче не пречи междинен пенис да бъде общопризнат от някои дами като дребен, а от други като огромен. Въпрос на позиция. Също по този начин колкото по-възбуден е един мъж, толкоз по-голям му става, изключително в случай че не е правил секс скоро.

Хубаво е момчетата и девойките да схванат, че огромният размер не е гаранция за необикновено секс преживяване. Мъжете, които имат по-малки пениси могат да компенсират това, стига да се раздават на макс в леглото и да се стараят да задоволяват изцяло потребностите на половинката си. Надарените господа пък не трябва да разчитат единствено на това, че имат огромни пениси, те би трябвало също да поставят усилия по време на секс.

източник: teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР