За мнозина Меган Маркeл отдавна се е превърнала в икона

...
За мнозина Меган Маркeл отдавна се е превърнала в икона
Коментари Харесай

4 модни неща от Меган Маркeл, които правят талията й по-широка .

За мнозина Меган Маркeл от дълго време се е трансформирала в икона на стила. Въпреки това, малко хора виждат, че някои от облиците й, макар че наподобяват елегантно, крият всички женски извивки.

И всичко това, тъй като фигурата на Меган, въпреки и не експлицитна, е „ правоъгълник “ – и тя постоянно акцентира талията си. Има най-малко 4 несполучливи облика на Меган Маркeл, която вместо да изтънчава, уголемяват силуета й. Но в основата на обстановката можеше да се фиксира единствено един подробност! Като цяло ние се учим от грешките на другите.

Панталони

Това са тези, които стартират от средата на корема. Коланът на такива модели просто акцентират обиколката на горната част на бедрата, която (сама по себе си) е по-широка от талията. В този случай бяла риза, която Меган облече, също стартира да работи против фигурата й. Въпреки че като цяло комплектът на херцогинята наподобява доста съразмерен.

1.

2.

3.

Рокля-жилетка над коленете

Ако имате нещо сходно, тогава този летен модел може да се носи и през есента.

Дължината над коленете и неналичието на контрастност в кръста направиха Меган по-дебела. И даже два реда копчета не коригираха обстановката и не удължиха силуета. Роклята щеше да е по-тънка, в случай че коланът на талията беше мрачен.

4.

5.

В същото време Меган има страхотна опция: сходна рокля с жилетка със междинна дължина с по-контрастни редове от копчета. В нея тя наподобява доста по-елегантна, съгласете се?

6.

Рокля с мрежа

Херцогинята имаше едно несполучливо облекло. Разкроена рокля с преносим подгъв и мрежест връх. И по този начин, тази доста мрежа опъна раменете и ръцете толкоз компактно, че направи цялата горна част на тялото и талията солидна.

7.

8.

Подобен модел, само че единствено безмрежа , наподобява доста друг! Дори деколтето на „ балерина “ не направи раменете по-масивни, само че в това време сполучливо играеше в контрастност с тънката талия.

9.

Много безредни линии

Ивиците в облеклата са положителни. Но те също би трябвало да се употребяват вярно. Например, в модела на разкроена риза-рокля на Меган на подгъва, те са ситуирани наклонено.

И подобен принт в действителност би изглеждал преференциален, в случай че линията на талията беше подчертана по-ясно: в поделение със същите раирани ръкави, тя е изцяло замъглена. Коланът, който влезе в комплекта, би трябвало да бъде сменен с по-тъмен (например монофоничен в цвета на обувките).

10.

Но колкото и да търсим стилистични неточности в облиците на Меган Маркел, би трябвало да призная: тя към момента наподобява ужасно всякога!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР