За мнозина Кейт Мидълтън и принц Уилям са перфектното семейство

...
За мнозина Кейт Мидълтън и принц Уилям са перфектното семейство
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън, принц Уилям и мечтата, от която херцогинята се отказа заради брака си

За мнозина Кейт Мидълтън и принц Уилям са съвършеното семейство - живеят в палат, имат кралски трофеи, три деца и всичко, което си изискат. Но и тяхната обич, какво всяка друга, изисква жертви.

И надалеч не приказваме единствено стотиците задължения годишно, нито за грижите по наследниците им. Още при започване на любовната им случка, Мидълтън се разделя с огромната си фантазия, с цел да застане един до друг със своя фаворит със синя кръв.

Уилям и Кейт се срещат в колежа. Преди тази среща, която трансформира живота им, тя има едно предпочитание - да се занимава с снимка. Но вместо това, ориста й бе отредила да получи купата херцогиня.

Не мислим, че Мидълтън би се оплакала от това стичане на събитията. Още повече, че има разбиращ брачен партньор, който прави всичко допустимо дамата до него да се усеща щастлива, правейки това, което същински обича, написа Express.

Всички фотоси на Шарлот, Джордж и Луис, които се популяризират от кралския двор, са направени от майка им Кейт. Така тя практикува обичаното си занятие, и то в компанията на най-любимите си хора. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР