За мнозина животът се промени преди няколко месеца. В началото

...
За мнозина животът се промени преди няколко месеца. В началото
Коментари Харесай

Притесняваш се да се върнеш обратно в офиса след изолацията? Ето как да се справиш

За мнозина животът се промени преди няколко месеца. В началото на март напуснахме офисите си и започнахме да работим от у дома, а в доста компании това продължава и до през днешния ден, само че с настъпването на новия сезон и по-разхлабените ограничения, завръщането към работата от офиса стартира да се случва.

Това е мечтана смяна за доста хора, които не могат да понесат повече изолираност вкъщи и имат потребност от разнообразието и живия контакт, който офисът предлага, само че има и доста хора, за които завръщането в офиса носи терзания и стрес.
 image2_16x9.png Класически правила на възпитанието, за които е по-добре да забравим На фокус
И това е изцяло обикновено.

Изолацията беше тежка, само че завръщането към по-нормалното всекидневие също е мъчно, откакто си излязъл тотално от нормалния си темп за няколко месеца, светът към момента се намира в обстановка на световна пандемия, а "новото обикновено " не е напълно "нормално ". Голяма част от хората се опасяват, че могат да се заразят с ковид или пък да го предадат на околните, които попадат в рисковата група. Друга част пък считат, че мъчно ще се върнат назад към работен режим в офиса, откакто са разполагали с много повече време вкъщи. Страховете са доста, най-различни и е обикновено да се чувствате по този начин.

Изведнъж би трябвало да излезем от уютния ни и безвреден балон вкъщи, да се качим в метрото, да влезем в офис, цялостен с хора и да се опитаме да живеем по този начин, както ни беше неразрешено до преди няколко месеца. Добавете към това и нормалното човешко отвращение да се върне назад в офиса след почивка, която в тази ситуация се оказа доооста дълга и по този начин се получават и нашите огромни терзания.

Ако и ти се чувстваш по този начин, не си самичък. Ето и няколко скъпи съвета за по-лесно справяне със комплицираната обстановка и завръщането в офиса:
 Как да се оправиш с връщането в офиса след изолацията  Как да се оправиш с връщането в офиса след изолацията  Как да се оправиш с връщането в офиса след изолацията  Как да се оправиш с връщането в офиса след изолацията
Ако пък се бориш с тревога и паник офанзиви поради пандемията и изолацията,
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР