За мнозина да се ожениш за шейх звучи като приказка.

...
За мнозина да се ожениш за шейх звучи като приказка.
Коментари Харесай

Ужаси от хиляда и една нощ: Четири фатални развода на шейхове и техните Шехерезади

За мнозина да се ожениш за шейх звучи като приказка . От страни наподобява като че ли тези дами са доста щастливи - те са обсипани с бижута и внимание, живеят в покои и т ънат в лукс . Но в последна сметка се оказва, че това напълно не е по този начин.

Често такива бракове приключват в най-хубавия случай с бракоразвод, а в най-лошия — със гибел .

Абделазиз бин Халифа Ал-Тани и Касия Галанио

Ярък образец за последното е историята за любовта на принца и принцесата на Катар . Касия Галанио живя с Абделазиз бин Халифа Ал-Тани повече от 20 години. От брака им се родиха три дъщери. Животът на красивата принцеса бил приказка, до момента в който Касия не научила, че брачният партньор й редовно изнасилвал една от дъщерите им . Без да се замисля, тя подава молба за бракоразвод и стартира правосъдна борба за настойничество над децата.

                 

Шейхът, който е чичо на сегашния емир на Катар , изрично отхвърля изказванията. Касия Галанио по този начин и не съумява да се съвземе от тъгата и стартира да търси разтуха в алкохола и неразрешените субстанции. На 1 юни тя бе открита мъртва в дома си в Испания, като хипотетичната причина е свръхдоза.

Мохамед V и Оксана Воеводина

Бившият крал на Малайзия Мохамед V и победителката в състезанието Мис Москва се срещат през 2017 година по време на бижутерийна галерия в Базел , Швейцария. Отношенията на двойката се развиват бързо и единствено след една година те подвигат женитба. И то каква - женят се два пъти . Първо съгласно ислямските обичаи, а по-късно вършат и съветска женитба. Воеводина приема исляма и се прекръства на Рихана Оксана Горбатенко.

През 2019 година Оксана ражда на Мохамед V наследник, само че даже и едно дете не можа да задържи разпадащия се брак. През същата година двойката стартира развой на бракоразвод, който в последна сметка води и до а бдикацията на краля . Като една от вероятните аргументи се показва съмнителното минало на хубавицата. В момента тя се изживява като Instagram модел и отглежда сама момченцето си.

                 

Мохамед бин Рашид ал-Мактум и Хая бинт Хюсеин
 
 Хая бин ал Хюсеин, Хая бин Ал Хюсеин е сестра на сегашния крал на Йордания и брачна половинка на владетеля на Дубай шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум. Възпитаничка е на Оксфорд. Занимава се с щедрост, някогашен олимпийски спортист е и е дипломат на мира към Организация на обединените нации. Обича конната езда. Guliver/Getty Images
Любовната история принцесата на Йордания и владетеля на Дубай стартира през 2004 година. Тогава двойката се дами, а през 2007 година се появява щерка им. Изглеждат като съвършеното семейство, изключително след появяването и на сина им. Всичко в брака върви без спънки досега, в който ревностният шейх стартира да подозира принцесата си в спекулация с телохранителя й .

През 2019 година Хая бяга от Дубай дружно с децата си . Тя намира леговище в Лондон, където стартира мега делото по развода й с един от най-богатите владетели на света. Освен 40 милиона $, които принцесата взима със себе си, Мохамед бин Рашид ал-Мактум е наказан да й даде още 730 милиона. Плюс това е задължен до постигане на пълноправие на децата всяка година да изплаща прехрана, която възлиза общо на 1,1 милиарда $.

Ал-Уалид ибн Талал и Амира Ал-Тауил
 
 Амира Guliver/Getty Images
Амира се срещнала с бъдещия си брачен партньор на 18 години, до момента в който вземала от него изявление за учебния вестник. Любовта пламнала незабавно макар сериозната разлика от 28 години посред им . Бракът им стартира да се разпада откакто на Амира, която е трета брачна половинка на шейха, е неразрешено да ражда .

След развода на някогашния принцеса от Саудитска Арабия преоткри щастието в нова обич и се омъжи за дубайски милиардер.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР