За много професионални спортисти олимпийските игри са дългоочаквана мечта –

...
За много професионални спортисти олимпийските игри са дългоочаквана мечта –
Коментари Харесай

Олимпийка на 16 – за Сидни МакЛафлин това е лесно

За доста професионални спортисти олимпийските игри са дълго чакана фантазия – опция да съставляват страните си на най-големия състезателен конгрес и против най-хубавите противници. Много от тях са преследвали тази своя фантазия дълги години. Но казусът със Сидни МакЛафлин е друг.

През 2016 година едвам 16-годишната ученичка се класира за Игрите в Рио де Жанейро в една от най-тежките дисциплини в атлетиката – 400 метра с трудности. По това време тийнейджърката от Ню Джърси беше най-младата спортистка в олимпийския тим на Съединени американски щати в леката атлетика от съвсем 40 години.

“Честно казано – даже откакто бях в тима, не можех да допускам. Събудих се на идната заран и си мислех: ’Това не е действителният живот’”, спомня си надарената американка.
View this post on Instagram
A post shared by Sydney McLaughlin (@sydneymclaughlin16) on Apr 2, 2020 at 2:20pm PDT

Тя стига до полуфиналите, само че неналичието на опит й пречи да усъвършенства достижението си. “Мисля, че трябваше да отида в Рио, с цел да схвана, че това е начинът… в този момент в действителност мога да отида на олимпиада”, добави 20-годишната сега МакЛафлин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР