За много от нас знаменитостите са фигури за подражание, представящи

...
За много от нас знаменитостите са фигури за подражание, представящи
Коментари Харесай

Известни личности, отстранени от училище по забавни причини

За доста от нас звездите са фигури за подражателство, представящи мечтания метод на живот. В реалност обаче звездите са просто хора като всички нас, с всички човешки дефекти - в това число да се забъркват в неприятности, написа novini.bg. На първия образователен ден преглеждаме най-интересните аргументи, заради които част от известните персони са били отстранени от учебно заведение.



Салма Хайек

Като тийнейджърка Хайек посещава непоколебим католически интернат в Луизиана, само че след две години е изключена. Това се случва, откакто стартира да си прави смешки с монахините, като да вземем за пример да връща будилниците им с три часа обратно.



Робърт Патисън

В гимназията артистът е имал мощно развита комерсиална кариера. Той крадял нецензурен списания от будки и ги продавал на своите съученици. Учителите обаче не одобрили неговия бизнес и го " изхвърлили " от учебното заведение.



Оуен Уилсън

В 10-ти клас Уилсън е изключен от учебно заведение " Сейнт Марк " в Тексас, откакто е заловен да преписва на изпит по геометрия от учебника на учителя си. За наказване е изпратен във военно учебно заведение, с цел да приключи последните две години от гимназията.



Киану Рийвс

Рийвс е посещавал четири разнообразни гимназии в границите на пет години. В едно от учебните заведения " не се е вписвал " в ситуацията. Имал доста спорове с учителите и личния състав, даже това да му носело неприятности. В последна сметка това довежда до изключването му, което той намира за " доста неприятно ".



Райън Гослинг

Канадският артист е отхвърлен от учебно заведение едвам шестгодишен. Това се случва откакто младия Гослинг гледа истинския филм " Рамбо: Първа кръв ". Той бил толкоз впечатлен от кино лентата, че почнал да подражава на основния воин, като носи ножове за пържоли в учебно заведение. В резултат на това Гослинг е подложен на психическа тест и от този момент е обучаван у дома.



Снуп Дог

Снууп Дог посещава началното учебно заведение за надарени деца в Кливланд, само че е бил изпъден на 11 години от там. Рапърът споделя: " Изгониха ме на втората година, тъй като демонстрирах на едно малко момиченце моето малко нещо! Бях на опашката за обяд и тя ми сподели нещо в действителност безумно, а аз не знаех по какъв начин да се защитя, по тази причина просто си разкопчах ципа. "



Алберт Айнщайн

Бъдещият физик не се радва на огромно почитание от страна на учителите си, които го считат за " муден " в ранните му години и прекомерно непослушен в тийнейджърските. Той постоянно си навличал неприятности поради спорове с учителите си. Макар че не е изключен, Айнщайн най-после напуща учебно заведение от отчаяние и продължава научното си обучение независимо.



Адел

Британската певица и композиторка била отстранена от учебно заведение поради сборичкване. Положението ѝ в учебното заведение било застрашено и поради честите ѝ закъснения и немарливост към образователния развой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР