За много от нас Instagram е място за вдъхновение и

...
За много от нас Instagram е място за вдъхновение и
Коментари Харесай

Истините, които яките фитнес мацки в Instagram никога няма да споделят

За доста от нас Instagram е място за ентусиазъм и за черпене на хрумвания. Там е мястото, където всички са модели и наподобяват съвършено.

Именно обществената мрежа е мястото, къедто може да се хипнотизираме от съвършените фитнес модели, които гледат повърхностно от телефона. Но каква е истината зад съвършения им външен тип? 

Ето 8 неща, които никой Instagram модел в никакъв случай няма да ви каже.

1. Снимките им сигурно са обработени

" Трябва да им споделяме на хората каква е истината зад фотосите и да знаят, че не всичко е такова, каквото наподобява ", споделя Карина Ирби, която не се срами да се демонстрира " преди " и " след ". 

2. Позите и ъглите вършат разликата

Идеалните фотоси на моделите в Instagram, колкото и повърхностно да наподобяват, са деликатно подбрани от десетки, а за какво не и стотици фрагменти. Вижте фотографията на Джен Уйдърсторм нагоре. Тя е професионален треньор и потвърждава точно това. 

3. Няма спонтанни фотоси

Това към този момент го споменахме, само че хубавите спонтанни фотоси са си същинска неистина. Фитнес моделите в Instagram си изкарват хляба с този вид фотоси, имайте го поради. А за фотографията нагоре са били нужни час и половина и над 300 несполучливи фотоси.

4. Моделите постоянно лъжат за формата си

И отново фотография на същата моделка. Самата тя признава, че в никакъв случай не е имала толкоз плосък стомах и всичко е с помощта на позата и светлината. " Нямам даже 1 ред плочки ", признава тя.

5. Истината за детокс напитките

Виждали сме десетки, а евентуално и стотици такива фотоси. За фотографията нагоре моделката признава, че единствено е пробвала напитката и непосредствено е повърнала в мивката.

6. Те не упражняват, когато се снимат

И не се снимат, когато упражняват. А истината зад горната фотография е следната: " Дори не упражнявах същия ден, просто се преоблякох и снимах, тъй като ми пристигна по този начин концепцията ". 

7. Може би са естествено слаби

Някои модели театралничат със салати и кутии с домашно приготвена храна, а по-късно - с нездравословна. Просто, знаете, има хора с подобен метаболизъм. Не се сравнявайте с другите, просто сме прекомерно разнообразни.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР