За много народи в Азия това е най-почитаното цвете, което

...
За много народи в Азия това е най-почитаното цвете, което
Коментари Харесай

Цветен хороскоп по дати на раждане – Лотос

За доста нации в Азия това е най-почитаното цвете, което символизира непорочност и непоквареност. Лотосът пораства в калта, в блатото, само че той е чист и хубав. Индусите го свързват със святост и божествена отбрана.

Според цветния хороскоп хората, родени под знака на Лотоса, са надарени с хубост, богато въображение, духовитост, великолепие, възприятие за комизъм. Списъкът на техните преимущества може да бъде удължен до безконечност.

Хората Лотоси се отличават с чистотата на мислите, откровеност на думите и благородството на природата. Те са общителни и жизнелюбиви оптимисти. Издръжливи, мощни и енергични персони. Те в никакъв случай няма да жертват достойнството в името на егоистичните ползи и постоянно държат на справедливостта.

Човекът Лотос е мечтател. Той е податлив да вижда единствено позитивните страни. И, колкото и да е необичайно, неприятностите в действителност го подминават. Той е цялостен със мощ и сила, постигайки забележителни триумфи в живота. Кариерата му постоянно е сполучлива.

Лотосите са моногамни. Остават правилни на колегата си, даже когато са разочаровани от него/нея, дори ще създадат всичко допустимо, с цел да спасят фамилията си. Лотосът обожава децата си, подготвен е да им помогне във всичко, даже когато децата към този момент са станали възрастни.

Лотосът доста цени другарството и любовта, по тази причина е доста деликатен към избора на другари и сътрудник в живота. Той се влюбва единствено един път и тази обич носи през целия си живот.

Мъжът Лотос е доблестен рицар. Той е любезен благородник, красиво ухажва своята годеница, доста сантиментален, знае по какъв начин да прави истински похвали. Лотосът е благонадежден и правилен другар. Можете да сте сигурни в това 100 % - в никакъв случай няма да ви заблуди и съобщи.

Жената Лотос е очарователна флиртаджийка. Но в това време тя не е егоистична и капризна. В фамилията рядко е водач. Тя е в положение да подчини живота си на ползите на фамилията, да се откаже от кариерата си и да стане стопанка, в случай че събитията постановат това.

Лотосите могат да бъдат срещнати на всяко професионално занятие, само че повече избират интелектуална и мисловна работа.

Като амулет, хората, родени под знака на Лотоса, могат да употребяват изображение на това цвете. Хубаво е да имате дребна картичка с лотос в бележника си. Медитирайте върху него по-често. Позата лотос в този случай е най-подходяща за вас.

Съвет към Лотосите

Не позволявайте да злоупотребяват с добрината ви. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР