За много жени по света Виктория Бекъм е пример за

...
За много жени по света Виктория Бекъм е пример за
Коментари Харесай

Трудните уроци на Виктория Бекъм

За доста дами по света Виктория Бекъм е образец за подражателство. Тя е сполучлива, известна и има страховит брачен партньор. Но в случай че на нас животът й ни наподобява съвършен, само че обстановката е друга от нейната позиция.

Години трябват на Пош Спайс освен с цел да построи име и бизнес, само че и да одобри метода, по който наподобява и да стартира да се усеща удобно в кожата си, на инат на всичките си " недостатъци " . И макар че към този момент е минала през този интервал, тя несъмнено не може да каже, че се намира за красива.

Тайната на Виктория е, че се пробва да наподобява по най-хубавия вероятен метод, без обаче да желае да се трансформира. Всички недостатъци са там, с цел да й припомнят коя е тя в действителност. И през днешния ден, когато е на 45 години, тя може да каже, че към този момент се приема такава, каквато е .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Яну 2, 2020 в 12:01 PST

Освен за хубостта, госпожа Бекъм може да ни даде умен съвет и за триумфа. Тя е научила по сложния метод, че е доста по-трудно да го поддържаш, в сравнение с да го постигнеш. Особено в случай че в началото си млад и доста, доста прочут, споделя тя в новия брой на Harper`s Bazaar.
 Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и кръщенето на Круз и Харпър Бекъм
Събитието, което беляза Коледата на семейство Бекъм

Събитие в звездното семейство

Що се отнася до сполучливия й брак, той най-вероятно се дължи на прецизните правила, които съпрузите не нарушават от години . Дейвид и Виктория се редуват кой да води децата на учебно заведение, а всяка вечер, тъкмо в шест, всички се събират вкъщи за фамилната вечеря.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Яну 2, 2020 в 12:02 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР