За много хора започването на деня без чаша кафе е

...
За много хора започването на деня без чаша кафе е
Коментари Харесай

Кафето, което пиете, разкрива какъв човек сте

За доста хора започването на деня без чаша кафе е безусловно невероятно. Ароматната напитка е наслаждение, обред или нужда. Какво друго разкрива то от метода, по който го пием.
Чисто без захар
Вие сте мощна персона, която е подготвена да реалокира планини даже и след една глътка кафе. Готови сте да поемате опасности, да вършиме неточности и да носите цялата отговорност на плещите си.
С мляко и захар
 Анализ: Кафето може да е бомба със закъснител за организма Анализ: Кафето може да е бомба със закъснител за организма
Кафето укрепва имунната система и пази от редица заболявания, само че добилите през последните години известност добавки отстраняват благотво...
Вие сте добре уравновесени, търсите и намирате хармонията във всичко към вас. Създадени сте да обичате и да бъдете обичани.
Силно кафе с мляко или сметана
Добавката към ароматната ви напитка, разкрива вашата креативност. Добавете към нея своята сантименталност и дарба да мечтаете и картината ще е изцяло приключена. За вас пътят към дадена цел е доста по-голям от самия триумф.

Силно кафе със захар
 Какво ще се случи с тялото ви, в случай че пиете кафе всеки ден Какво ще се случи с тялото ви, в случай че пиете кафе всеки ден
Американски учени от университета в Илинойс откриха, че кофеинът може да компенсира отрицателните последствия вследствие погрешно хранене...
Вие сте човек, на който може да се разчита, виновни постоянно изцяло сигурни в своята справедливост. За вас е значимо околните и приятелите ви да са добре, даже и в случай че това значи, че ще жертвате своите ползи.
Студено кафе
Вие сте енергични и любопитни. Не се притеснявате да изразите мнението си пред хората и даже да започнете спор. Вие сте живото доказателство, че всичко е допустимо, имате неповторимата дарба да се интегрирате на всички места
Предпочитате чай
Вие сте отзивчиви и се смеете постоянно. Имате благ темперамент, който трансформира общуването с вас в нещо доста прелестно и елементарно. Ако би трябвало да бъдете разказани с една дума това е Спокойствие!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР