За много хора тренировките са важна част от ежедневието. За

...
За много хора тренировките са важна част от ежедневието. За
Коментари Харесай

Коя е най-продаваната фитнес гривна

За доста хора тренировките са значима част от всекидневието. За други пък - са цялото им всекидневие. Но от която и група да сме, следенето на постигнатите резултати е от целите на всеки интензивно спортуващ човек.
 Xiaomi Mi Band 4 - всичко, което желаеме от смарт гривна
Всичко, което желаеме от смарт гривна

Новата джаджа на Xiaomi е супер евтина и супер готина по едно и също време

Колко крачки са изминати и защо време; какъв брой калории са изгорени и какъв брой висок е бил пулсът - все въпроси, на които фитнес гривните дават елементарен и бърз отговор. А по този начин вършат и нещо доста повече - построяват и упованията, които всеки спортуващ може да има за резултатите от тренировката този път, този ден, този месец.

В момента изборът на фитнес гривна на пазара е значителен, само че съгласно формалния профил на Xiaomi в Twitter, Mi Smart Band 4 е най-продаваният сходен отчитащ състезателен аксесоар.

WOW! #MiSmartBand4 is the best-selling wearable band in the world!

Let Mi know if you are part of the Mi Smart Band family too! #SmartLivingForEveryone pic.twitter.com/2L3ZkSRIcX
— Xiaomi (@Xiaomi) July 9, 2020
Твърдението на китайския производител се базира на изследване на Canalys, което обгръща интервала от третото тримесечие на 2019 година до първото на 2020 година

Конкретни стойности като продажби не са посочени, само че не се изненадваме от този резултат, тъй като през последните години фитнес гривните на Xiaomi се радват на сериозен интерес - и поради функционалности, и поради ценови диапазони.
 Xiaomi Mi Band 5 - спецификация, цена и дати на продажба
Всичко за новата Xiaomi Mi Band 5

В Европа от този месец

Тези вести идват и малко откакто Xiaomi оповестиха стартирането на Mi Band 5. Към момента новият модел на фитнес гривната се продава единствено в Китай, само че упованията са скоро да стане налична и на европейския пазар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР