За много хора числото 13 е фатално. Не и за

...
За много хора числото 13 е фатално. Не и за
Коментари Харесай

Кои са Делфините от Варна, които помагат на хора в нужда?

За доста хора цифрата 13 е съдбовно. Не и за , наричани за малко " Делфините ". Точно 13 за момента са коледните акции на младежката неправителствена организация от Морската столица Варна, които събират средства в поддръжка на разнообразни дела. Последната им такава събра 38 000 лв. за деца и младежи с увреждания, които живеят в центрове от фамилен вид в град Варна. 
Със средствата от 11-тата им коледна акция беше закупен и дарен микробус на деца с увреждания от Центъра за младежи с увреждания " Свети Йоан Златоуст ". Събраната сума тогава беше 30 хиляди лв., като 23 отидоха за буса, а с останалите седем зарадваха с лифтер дневния център за младежи с голям брой увреждания " Слънчевата къща ". Разбира се, прелестните младежи не са сами в това начинание - те срещат поддръжката и на други организации, както и на община Варна за реализация на своите акции. 
 Жената е муза: 4 зодии, които въодушевяват мъжете да вършат най-трудните неща (ЧАСТ I) Жената е муза: 4 зодии, които въодушевяват мъжете да вършат най-трудните неща (ЧАСТ I)
Не всяка жена може да се трансформира в муза за своя мъж. Да стане единствената, към която той ще гледа и която ще успее да направи и най-о...
За " Делфините " по традиция Коледа стартира още от октомври, когато те стартират направата на коледните картички за годишната си акция. Това се случва благодарение на техни съидейници и доброволци. Цялата събрана сума от тяхната продажба отива за идея, която те са избрали да поддържат през дадената година. Най-често става дума за закупуване на консумативи или уреди, които да решат даден проблем. Гледайки обратно виждаме, че акциите, които провеждат имат все по-голям триумф с всяка минала година. 
Подобен вид младежи ни карат да имаме вяра в чудеса. И демонстрират, че постоянството и устойчивостта през годините са нещата, които вършат разликата. И рецептата за тяхното случване е отдаденост, обич и човещина. Вярвам, че всички можем да вземем образец от тези прелестни младежи, които вземат решение проблеми и ни демонстрират, че по Коледа в действителност се случват чудеса, които даже можем да сътворяваме дружно. 
Ако желаете да помогнете, можете да следите идното стартиране на акцията на организацията в платформата за доброволчество .
 
 Храни богати на мелатонин - хормонът на младостта и жизнеността Храни богати на мелатонин - хормонът на младостта и жизнеността
Мелатонинът е хормон, създаван в човешкото тяло. Той има значим резултат, върху хората. Грижи се за организма, като контролира кръвното, щ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР