За младите двойки сватбата е може би най-важният момент в

...
За младите двойки сватбата е може би най-важният момент в
Коментари Харесай

В Германия сключват брак на най-невероятни места

За младите двойки сватбата е може би най-важният миг в живота им. И по тази причина желаят тя да остане незабравима. демонстрира 10 екстравагантни благоприятни условия за подписване на брак в Германия:

В зоологическата градина

Двойките, които обичат екзотиката, могат да провеждат сватбеното си празненство в зоопарк. В кьолнската зоологическа градина церемониите се организират при слоновете, които даже могат да бъдат определени за кумове. Този тип женитба излиза 400 евро.

На лифта

Едва ли може да бъде по-романтично: в Бавария младоженците имат опция да се повозят на охолно украсена лифтова кабинка, тапицирана с алено кадифе, която ги отнася към планинските върхове на 1 400 метра височина. Бракосъчетанието се прави в хотела на върха, от който се открива чудесна панорама към близките гори.

В древен палат

Неоготическият палат Драхенбург, един от най-красивите дворци от 19 век в провинция Северен Рейн-Вестфалия, е ситуиран покрай брега на Рейн, по скатовете на хълма Драхенфелс близо до Бон. Тържествената сватбена гала в тези приказни кулиси излиза сред 600 и 1 700 евро - според от определената зала.

 Драхенбург iStock/Getty Images-->
На дирижабъл

В град Фридрихсхафен на Боденското езеро можеш да отпразнуваш сватбата си и на дирижабъл. Тържествената гала се организира преди летателният уред да се е устремил към небето. Младите политат, откакто си разменят пръстените и получат брачното си удостоверение. Цената е по договореност.

На най-високия връх

Цугшпице е най-високият връх на територията на Германия - 2 962 метра. Веднъж в месеца на върха се качва чиновник на град Гармиш-Партенкирхен, който организира сватбената гала. Тоест, на Цугшпице може да се подписа брак единствено в 12 дни в годината. Около 60 двойки годишно се възползват от тази опция за екстравагантно встъпване в брак. Цената е 250 евро.
 брак iStock/Getty Images
В морски фар

В сурово време, при съвсем никакъв комфорт, на твърди дървени пейки. Сключването на брак във фара на Пилзум на брега на Северно море е въпрос на усет. Но пък превъзходната панорама, която се открива от върха на морския фар, компенсира всички неудобства. И в този случай цената е по договореност.

На стадиона

В Германия, страната на футболните ентусиасти, бракове нерядко се подписват на стадионите на тимовете от Бундеслигата. Към стадиона на футболния клуб " Шалке 04 " в Гелзенкирхен даже има параклис, където, според от вероизповеданието, обредът се отслужва от католически духовник или от протестантски свещеник.

На пистата

Да сключиш брак под звука на ревящи мотори е допустимо на Нюрбургринг - популярната писта в провинция Райнланд-Пфалц. Такива бракосъчетания се оферират обаче единствено в два дни от годината - на 12 юли и на 11 октомври. От следващата година дните за подписване на брак ще се усилят на четири.
 брак iStock/Getty Images
В фамозната висяща железница

Прочутата Вуперталска окачена железница и един от типовете публичен превоз в града. Особено известен е нейният " кралски вагон ", който постоянно се наема за сватбени тържества. В работен ден цената е 476 евро, като включва и едночасова разходка из града. В почивен ден се доплащат още 81 евро.
 Вуперталска окачена железница iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР