За миналата година на 10 298 автомобила са им отнети

...
За миналата година на 10 298 автомобила са им отнети
Коментари Харесай

2500 коли с отнети регистрации от началото на годината

За предходната година на 10 298 автомобила са им отнети регистрациите. От началото на тази година, за по-малко от 2 месеца, 2 500 автомобила са с прекъсната регистрация. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия комисар Бойко Рановски, шеф на КАТ „ Пътна полиция “.

"За предходната година 2822 водачи са си разрешили да карат след приложимост на опиати. От началото на годината имаме 166 такива случаи ", добави той.

"При зимни условия, тръгвайки на път, колата би трябвало да е добре квалифициран. Самите водачи би трябвало да са готови за зимните условия и, в случай че не се усещат сигурни, не трябва да сядат зад кормилото ", сподели още Рановски. Началникът на КАТ разяснява и подготовката на придвижването около идния празник.

"Преди национални празници се лимитира придвижването за тежкотоварни коли. Това стартира още през днешния ден, от 16 до 20 ч. Важи също и за 5 март, от 14 до 20 ч ", посочи той.

"Създадена е и организация за допускане на празненствата на връх Шипка. Има и организация от Министерство на вътрешните работи в София и други места, където ще се означи празника, с цел да мине всичко гладко ", добави Рановски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР