За местните хора не е тайна, че текучество от кадри

...
За местните хора не е тайна, че текучество от кадри
Коментари Харесай

Вижте какво споделят служителите на „Жанет“ за Иван Дашев

За локалните хора не е загадка, че текучество от фрагменти в „ Жанет “ съвсем няма

През целия избирателен месец десетки поданици на община Несебър описаха за какво желаят новият кмет да се споделя Иван Дашев. Учители, родители, спортисти, ловджии и представители на най-различни общности застанаха с лицето си и споделиха усещания за Дашев. Някои от тях го познават от дете, защото той е отраснал и развивал бизнес точно тук – в Несебър.

Днес за него описват негови чиновници, които от години работят са фамилната компания „ Жанет “. Успешният бранд развива мрежа от хипермаркети и супермаркети в разнообразни градове, като първият гранд маркет е емблематичен на Несебър.

За локалните хора не е загадка, че текучество от фрагменти в „ Жанет “ съвсем няма. Десетки са чиновниците, които от години работят в компанията, израстват в йерархията и дружно с Иван Дашев развиват неповторимата формула на марката.

Дашев влиза за първи път в конкуренцията за локална власт. Той е претендент на Български съюз за директна народна власт (БСДД) с бюлетина номер 5.

Вижте какво описаха за него двама от чиновниците на компанията:



„ Иван Дашев ще направи най-хубавото за Несебър и региона “, споделя Роси Иванова, която от 17 години е част от бизнес фамилията на „ Жанет “



„ Най-силните качества на Иван Дашев са акуратност и отговорност “, споделя Роман Исаев, който от 12 години работи за фамилната компания

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР